Elveto Dent - locul in care urgentele stomatologice sunt rezolvate rapid

Publicat pe 18 Decembrie 2019
Cei care cauta o clinica care sa trateze urgente stomatologice in sector 2, pot fi siguri ca Elveto Dent este solutia.

CabinetStomatologicSector2.ro este site-ul clinicii stomatologice Elveto Dent, loc in care pacientii pot gasi raspuns la problemele dentare – indiferent de natura lor, inclusiv urgente stomatologice in sector 2. Paleta de servicii este diversificata, incluzand, intre altele: sigilari dentare, detartraj, chirurgia orala, aplicarea de bijuterii dentare, albire dentara, tratament endodontic, tratament optim pentru carie dentara, servicii de parodontologie si, nu in ultimul rand, extractie masea de minte.

Cei care cauta o clinica care sa trateze urgente stomatologice in sector 2, pot fi siguri ca Elveto Dent este solutia. De altfel, in clinica ajung numeroase persoane care au suferit leziuni ale dintilor, gingiilor, limbii, buzelor sau obrajilor. De regula, astfel de leziuni sunt insotite de dureri pe care pacientii le descriu fiind de nesuportat. In mod firesc, in astfel de cazuri solutia o poate asigura doar un medic stomatolog.

Tipuri de urgente stomatologice

O leziune dentara care trebuie sa fie tratata in regim de urgenta este insotita de caracteristici specifice. Intre cele mai comune, se numara urmatoarele:

durere intensa a dintilor sau/si a maxilarelor;

durere de intensitate mare in timpul masticatiei;

durere acuta la rece sau la cald;

fata umflata;

inflamarea gingiilor;

inflamarea altor zone din cavitatea bucala;

fractura dintilor;

sangerari notabile in cavitatea bucala;

traumatisme care au ca urmari schimbarea culorii unui dinte sau a mai multor dinti;

dinti care se misca si provoaca durere;

respiratie greoaie din cauza unor probleme ale cavitatii orale.

Ce trebuie sa stie pacientii

In primul rand, pacientii care se confrunta cu urgente stomatologice trebuie sa ramana calmi, indiferent de natura acestora. Cat de repede pot, trebuie sa ajunga la cabinetul medical. In cazul fracturilor, fragmentul de dinte rupt ar trebui dus la medicul dentist.

In niciun caz, persoana care se confrunta cu o urgenta stomatologica nu trebuie sa-si administreze singura antibiotic si nici alte medicamente pe locul dureros. Nici clatirea gurii cu alcool sau bauturi spirtoase nu este o solutie. Autoextractia unui dinte mobil poate duce la sangerari masive.

La clinica Elveto Dent, medicul stomatolog va consulta pacientul, ii va aplica tratamentul potrivit si ii va prescrie o reteta. Se lucreaza cu anestezie, iar procedurile aplicate pot sa includa:

ablatie coroana/ indepartare coroana;

aplicarea unui pansament calmant si/sau unui pansament devitalizant;

drenaj endodontic;

incizie si drenaj abces;

spalaturi cu antiseptic si mesa in abces/ pericoronarita;

tratament de canal/ extirpare vitala si lavaj;

extractie dinte;

extractie masea;

extractie masea de minte.

Foarte important este ca pacientul sa stie ca in cadrul clinicii Elveto Dent, in cazul in care este vorba despre o manopera terapeutica, pentru consultatie nu se percep costuri. De asemenea, este important sa stie ca tratamentul de urgenta are un cost mediu de 150- 200 lei.

Elveto Dent este o clinica stomatologica in cadrul careia urgentele dentare pot fi tratate si in timpul noptii sau in timpul zilelor de sarbatori legale.

Domenii: Farma

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →