Emisiunea “Business Philosophy“ a împlinit 1 an

Publicat pe 26 Februarie 2021
Emisiunea “Business Philosophy“ a fost vizionată în ultimul an în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe toate rețelele de cablu naționale, DIGI, Telekom, Vodafone (UPC), Orange, precum și pe rețele de cablu regionale sau locale.

În cadrul emisiunii aniversare, care a fost moderată de Romeo Chiriac, respectiv Laurențiu Ciornei, au fost invitați actorul Victor Yila, cu pastila „Munca la negru” și terapeuta Ileana Vlăduț, cu rubrica „Alegeri potrivite„.

S-a vorbit despre temele dezbătute în cadrul emisiunilor Business Philosophy din toate domeniile, începând din economie, psihologie, învățământ, medicină, protecția mediului, industria agro alimentară, gambling, tehnologie digitală, IT, marketing, publicitate, pînă la industria sportului cu invitați precum Larisa Iordache, Victor Hănescu, Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Iosif Rotariu sau Paul Georgescu.

Iar ca o validare a profesionalismului, a temelor de calitate abordate și a invitaților de marcă, instituțiile media din presa centrală au preluat și citat numeroase subiecte dezbătute în cadrul emisiunilor Business Philosophy.


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!