Este pasionat de biciclete? Veloteca iti rasplateste performanta prin programul “Ride the Sun”

Publicat pe 9 Iunie 2017
Aparute in 1982, bicicletele Sunn au devenit foarte rapid extrem de populare, astfel incat brandul a reusit ca la sfarsitul celui de-al doilea mileniu, in 1999, sa numere 40 de modele de biciclete folosite pretutindeni in sportul extrem.

De atunci, Sunn nu a incetat sa aduca modele noi tot mai performante si mai eficiente pentru bikerii din intreaga lume. Astazi, vorbim de o companie cu o cifra de afaceri impresionanta, fiind un etalon pentru tot ceea ce inseamna biciclete, biking sau sporturi extreme pe doua roti.

Treptat, bicicletele Sunn au devenit o adevarata revelatie in lumea ciclismului – experienta oferita nu se traduce prin a fi o simpla calatorie, ci o adevarata experienta a pedalarii! Initial, au fost foarte populare in Franta, acolo unde tehnicienii au dat nastere unei adevarate revolutii pe doua roti, insa nu a durat mult pana intreaga lume stia de ce sunt capabile bicicletele Sunn, fiind importate atat de tarile europene, cat si de cele de peste ocean.

,,Anul 2018 va reprezenta revenirea bicicletelor Sunn pe piata internationala. In primul rand, ne dorim sa distribuim aceasta marca in cateva tari europene limitrofe, precum Spania, Anglia, Italia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elvetia si in fostele colonii franceze. Aceasta expansiune, precum si investitia noastra in competiile de ciclism, trebuie interpretate mai departe ca fiind doar o marire a cifrelor si a cantitatilor, caci urmarim o cat mai buna calitate care sa ne permita sa facem lucrurile in cel mai bun mod posibil,“ afirma Baptiste Colrat, seful de productie al bicicletelor Sunn.

Incepand de anul acesta, bicicletele Sunn sunt disponibile si pe piata romaneasca datorita magazinului Veloteca. Experienta de peste 10 ani a velotecarilor pasionati si-a spus cuvantul, acestia simtind nevoia unei biciclete care sa faca diferenta pe scena romaneasca a ciclismului profesional. Pentru ca da, Sunn este destinata cu precadere persoanelor care isi doresc sa faca performanta si sa se faca remarcate in cadrul celor mai dure competitii.

Veloteca ofera posibilitatea tuturor celor care sunt pasionati de ciclism la nivel inalt sa isi cumpere echipament performant mult mai usor. Astfel, daca esti activ si participi la concursurile de profil, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrii pe site, sa completezi formularul de acolo si sa-l trimiti pe adresa de e-mail contact@veloteca.ro. In programul ,,Ride the Sunn” intra modelele care fac parte din categoria hardtail SUNN, din seriile: RAGE, PRIM, PLUS, EXACT, toate bicicletele BMX SUNN si toate bicicletele de munte full-suspension SUNN, din seria KERN. Dovedeste faptul ca ai concurat in anumite competitii si profita de reducerile semnificative de pret pe care le vei primi la unele dintre cele mai performante biciclete de pe piata internationala.

Reducerile variaza in functie de nivelul fiecarui rider in parte. Contacteaza consultantii Veloteca, iar acestia iti vor comunica personal care este pretul special pe care doresc sa ti-l ofere. Performanta se premiaza, dar pentru a trece la urmatorul nivel ai nevoie de un echipament pe masura.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar reducerile nu se cumuleaza cu alte eventuale oferte promotionale.

Domenii: Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →