Esti in cautarea unui anticariat care cumpară cărti?

Publicat pe 8 Aprilie 2021
Avantajele anunţului „cumpărăm cărţi la kg” sunt semnificative pentru cei care îi dau curs.

Cumpărăm cărţi la Kg”, cum se poate interpreta anunţul şi cine îi poate da curs? Răspunsul este relativ simplu şi poate fi justificat prin câteva idei logice.  Internetul este la îndemâna oricui şi anunţurile circulă liber pe o piaţă care pare să nu aibă limite. Între milionele de anunţuri publicate online, cele care au ca subiect cartea tipărită atrag atenţia în mod deosebit iubitorilor de lectură.

Există oameni pentru care relaxarea supremă constă în refugiul literar. Setea de lectura îi determină să cumpare atât de multe cărţi, încât, la un moment dat, constată că efectiv nu mai au locul necesar pentru a le depozita. Camera de zi, de exemplu, în care se afla de obicei biblioteca nu este atât de încăpătoare încât să poată să asigure spaţiul necesar diverselor hobby-uri ale membrilor unei familii. Cu toate acestea, soluţii pentru astfel de situații există! Achizitii-Carti.ro le aduce în prim planul celor interesaţi astfel de solutii.

Factori care pot determina vânzarea cărţilor din bibliotecă

Colecționarii care nu mai interacționează în mod regulat cu bibliotecile lor, pot găsi că vânzarea cărţilor pe care le deţin poate fi o opțiune de luat în considerare. Interesele se schimbă și oamenii pot fi atraşi de noi subiecte şi chiar noi hobby-uri de-a lungul anilor, ceea ce înseamnă că vânzarea cărţilor către un anticariat care cumpără cărţi poate fi un moment minunat pentru a reinvesti în cu totul şi cu totul altceva.

Dacă răspunsul la întrebările următoare este negativ, cu siguranţă, vânzarea cărţilor este o decizie bună:

  • cărţile din bibliotecă exercită încă atracţie asupra membrilor familiei?
  • există spaţiu în locuinţă pentru a adăposti în continuare colecția de cărți?
  • nevoia de bani în plus nu este urgentă?

Avantajele anunţului „cumpărăm cărţi la kg” sunt semnificative pentru cei care îi dau curs

Potrivit Achizitii-Carti.ro, între cele mai importante avantaje ale vânzării cărţilor deţinute în propria bibliotecă, următoarele au cea mai însemnată greutate:

Recuperarea parţială/ totală a investiției inițiale

Prin vânzarea cărţilor se pot obţine măcar parţial sumele de bani investite în acestea. Sunt însă şi situaţii în care colecţionarii pot să recupereze întreaga suma de bani investită sau chiar mai mult de atât. Acest lucru se întâmplă când în discuţie intră cărţile vechi şi rare. Mulți colecționari de cărți rare au investit mult în acestea, indiferent dacă colecțiile sunt mari sau mici, și au petrecut mulți ani tot adunându-le în bibliotecă. Bineînțeles, este o prioritate ca acești colecționari să încerce să își recupereze investiția inițială și, dacă este posibil, să obțină profit.

Anumite volume pot fi potrivite pentru vânzarea directă către un comerciant de cărți rare, care ar putea avea ocazia să le revândă unui anumit cumpărător privat. Vânzarea către un astfel de cumpărător este o opțiune bună pentru un colecţionar care are nevoie urgentă de bani.

Responsabilitate faţă de mediul înconjurător

S-ar putea crede că achiziţia de cărți noi nu reprezintă o problemă de mediu. Cărțile sunt produse din hârtie, iar aceasta poate fi reciclată. Deși lucrurile stau in aceasta manieră, nu trebuie să se piardă din vedere că pentru producţia de cărți se utilizează cantități masive de combustibili fosili. Aceste resurse nu numai că sunt finite, dar poluarea pe care o cauzează are un efect devastator asupra mediului.

Prin urmare, costul real al ultimului bestseller care își face loc într-o bibliotecă este cu mult mai mare decât şi-ar imagina cititorul.

Domenii: Educatie

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!