Eurolife ERB Asigurări îşi extinde portofoliul cu asigurarea de sănătate Health Protect

Publicat pe 6 Septembrie 2018
În cadrul pachetului sunt disponibile servicii de spitalizare în limita a 100 000 lei/an de asigurare

București, 5 septembrie, 2018 – Eurolife ERB Asigurări România lansează Health Protect, asigurarea de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung. Produsul completează astfel portofoliul în continuă dezvoltare al Eurolife, propunându-le angajatorilor din România o asigurare completă și complexă pentru un pachet optim atașat ofertei salariale. În baza acestuia, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 RON/an de asigurare, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță.

„La nivelul unei companii, starea de bine a angajaților este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine. Este valabil atât în cazul corporațiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanță cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor și angajaților deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente și în continuă creștere, propunând o soluție completă pentru asigurarea stării de bine a angajaților”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări. „Pe termen mediu și lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un potențial extraordinar, pe fondul unei nevoi a pieței încă neacoperită. Depinde doar de alinierea tuturor părților implicate și crearea unui cadru legislativ, care să îi încurajeze pe angajatori să opteze pentru acestea ca beneficii de bază în cadrul ofertei salariale”, a precizat Anita Nițulescu.

Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate și va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajați. Persoanele care beneficiază de acoperirea poliței pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 RON / an de asigurare, la care se pot adăuga opțional  servicii de diagnosticare și prevenție, disponibile în cadrul pachetului Ambulatoriu.

Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu 2 companii importante prezente pe piața serviciilor medicale din România, respectiv MedNet și Sanador. Astfel, serviciile de spitalizare sunt asigurate de rețeaua MedNet, membră a Munich Re, cel mai mare reasigurator din Germania și unul dintre cei mai mari reasiguratori la nivel mondial. MedNet asigură asistență în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea rețelei de spitale. Totodată, prin intermediul Sanador - care deține Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare și radiologie imagistică medicală de top – este asigurat accesul la serviciile medicale în regim ambulatoriu.

HEALTH PROTECT PE SCURT:

•    Vârsta de intrare în asigurare: 1-64 ani.

•    Acoperire naţională: acces imediat la servicii medicale de top, prin intermediul unei reţele naţionale de clinici și spitale. Peste 150 de unităţi medicale sunt la dispoziţia angajaţilor, pentru o experienţă medicală modernă.

•    Servicii medicale extinse: acces gratuit la peste 600 de analize şi investigaţii medicale. Angajaţii au acces la consultaţii medicale de specialitate, intervenţii chirurgicale sau spitalizare.

•    Decontare directă a serviciilor de spitalizare / intervenţii chirurgicale către spitalele din reţeaua de parteneri Eurolife Asigurări, respectiv Sanador, Monza, Oncofort Gral Medical, Provita, Polisano Constituţiei, Polisano Izvor, Gynia, Muntenia Medical Hospital, MedStar General Hospital, Ovidius Clinical Hospital, Bethesda, Spitalul Pelican, Spitalul Premier.

•    Suport medical 24/7.

PACHETE DISPONIBILE:

Pachet spitalizare - în limita a 100.000 RON/an de asigurare/persoană, disponibil în 2 variante (acoperire exclusiv în caz de accident, respectiv acoperire în caz de accident sau îmbolnăvire). Acesta include: 

•    Cazare în spitalele private pentru un număr nelimitat de zile;

•    Consultații medicale pe perioada spitalizării;

•    lnvestigații medicale în scop de diagnosticare la recomandarea unui medic pe perioada spitalizării;

•    Analize de laborator pe perioada spitalizării;

•    Medicamente și consumabile furnizate în regim de spitalizare;

•    Intervenții chirurgicale;

•    Indemnizație pentru spitalizarea în spitalele de stat: 400 RON/zi, max. 50 zile/an;

•    Fizioterapie post-spitalizare;

•    Îngrijire la domiciliu post-spitalizare;

•    Acoperirea afecțiunilor preexistente.

PACHET OPȚIONAL AMBULATORIU:

•    Consultații la 27 de specialități medicale;

•    Acces la peste 200 de analize de laborator;

•    Explorări funcționale (ex. EKG, Holter, Mamografie, Urografie, Audiometrie);

•    Peste 5O de tipuri de ecografii;

•    Peste 5O de tipuri de radiografii;

•    Investigații imagistice (RMN, CT);

•    Tratament medical și chirurgie în ambulator;

•    Pachete de prevenție (inclusiv screening pentru cancer de col uterin, mamar, de prostată).

Despre Eurolife ERB Asigurări România

Eurolife ERB Asigurari România este o companie de top pe segmentul asigurărilor cu o experiență de peste 10 ani pe piața locală. Compania acoperă un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de răspundere civilă, unit-linked. Eurolife ERB România include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, ce ocupa locul 7 pe segmentul asigurarilor de profil (potrivit ASF) şi Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group. Eurolife ERB Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, un holding canadian care, prin subsidiarele sale, este implicat în asigurări de proprietate și de accident, reasigurări și gestionarea investițiilor. În prezent, peste 150.000 de clienți dețin polițe de asigurare emise de Eurolife ERB Asigurări România.

Mai multe detalii găsiți pe: www.eurolife-asigurari.ro 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!