Euroluc – furnizorul de containere și camioane la mâna a doua pentru români

Publicat pe 19 Noiembrie 2019
Nu puțini sunt românii care confundă termenul de second hand cu cel de stricat. Termenul potrivit pentru a defini un lucru la mâna a doua este întocmai uzat, nici pe departe defect. Euroluc, firmă de transport din Suceava, ne demonstrează acest lucru zilnic prin intermediul camioanelor și containerelor la mâna a doua pe care le pune la dispoziție pentru români.

Informații de interes despre containerele de la Euroluc

Vânzarea containerelor este un serviciu pe care firma Euroluc se axează. Pentru că rapiditatea, în compania profesionalismului, este cheia unei operațiuni duse cu brio la bun sfârșit, cei interesați trebuie doar să selecteze containerul dorit, iar de transportul până la destinația aleasă se vor ocupa experții Euroluc.

Containerele de 45 ft HC – dimensiuni interioare: 13.55m L, 2.45m l și 2.69m h – sunt cele regăsite în stocul firmei. Euroluc este unic furnizor de astfel de containere în România. Celelalte tipuri de containere – 20 ft, 30 ft și 40 ft – sunt furnizate către cei interesați doar la cerere.

Atenție! Euroluc este doar furnizor al acestora, iar dimensiunile sunt expuse pe euroluccontainers.ro. De restul operațiunilor, amenajarea astfel încât să servească cerințelor proprii trebuie să se ocupe cel interesat. Nu în ultimul rând, firma garantează integritatea și calitatea containerelor pe care le furnizează!

Camioanele MAN și DAF – regăsite în flota auto de la Euroluc

Cei ce vor să își deschidă o afacere în domeniul transporturilor au nevoie de camioane puternice, care pot face față oricărei provocări. MAN și DAF sunt două tipuri de camioane, mărci internaționale, care nu au dezamăgit niciodată.

Euroluc pune la dispoziția celor interesați 4 tipuri de camioane MAN și unul DAF la mâna a doua. Diferența dintre ele o face întocmai puterea motoarelor, țara de proveniență, anul fabricației, dar și kilometrii parcurși până în momentul de față.

Cei interesați trebuie să știe că toate aceste camioane sunt testate atent înainte de a fi puse spre vânzare. În cadrul paginii euroluctrucks.ro se regăsesc și mai multe informații despre aceste camioane, tot de acolo se poate cere și o oferă de achiziție.

Domenii: Auto

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!