Examenul pentru permis – cele mai grele intrebari din chestionar si cum sa procedati?

Publicat pe 5 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Rata de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului auto este una destul de ingrijoratoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi acuza faptul ca sunt intrebari din aceste chestionare auto la care este prea greu sa se dea un raspuns corect. Noi am decis sa cercetam subiectul si sa vedem daca intr-adevar este asa sau este vorba despre o slaba pregatire in randul cursantilor in perioada de pregatire.

Este chiar imposibil de obtinut permisul de conducere?

In urma unor cercetari mai ample, putem spune ca este si vina unor scoli de soferi care ofera informatii insuficiente sau nu incurajeaza cursantii sa puna intrebari. De asemenea, este si vina unor cursanti care nu parcurg suficient aceste chestionare auto DRPCIV pentru obtinerea permisului de conducere.

Asadar, putem afirma ca vina apartine ambelor parti dar mai mult este a cursantului care nu stie sa aleaga scoala de soferi pe care sa o urmeze.

Pregatirea teoretica este cea care face diferenta intre cei care obtin permisul de conducere inca de la prima incercare si cei care contrazic statisticile prin a afirma ca este o pierdere de timp si de bani fiind fortati sa repete examenul pentru obtinerea permisului de conducere de atatea ori.

In momentul de fata tot ce putem spune este ca singurul lucru pe care il puteti face pentru a va asigura promovabilitatea la examen este sa completati cat mai multe chestionare auto elaborate de DRPCIV care le puteti gasi si online pe site-ul nostru www.driveschool.ro dar sa si parcurgeti cel putin de doua ori cursurile teoretice pe care vi le punem la dispozitie.

Pentru a rezolva un chestionar cu succes este nevoie si de putina atentie. Asigurati-va ca ati citit intrebarea de la inceput pana la sfarsit si ati inteles-o. Se poate raspunde si mai tarziu apasand pe butonul ,,raspund mai tarziu” care se afla in partea stanga jos a chestionarului sub butoanele cu variantele de raspuns. Trebuie sa retineti ca nu cere nimeni sa raspundeti la aceste chestionare auto online perfect dar trebuie sa aveti la final un total de 22 de raspunsuri corecte.

O data ce ati parcurs aceste chestionare auto si ati incercat sa retineti raspunsurile corecte la intrebarile pe care le-ati gresit este imposibil sa nu obtineti chiar si un punctaj minim.

Chestionarele auto, raspunsul la succesul admiterii la examen

Doritorii de permis de conducere nu trebuie decat sa parcurga intrebarile si cursurile pe care scoala de soferi i le pune la dispozitie. Daca doriti sa va pregatiti inca de dinainte sa va inscrieti la scoala de soferi asigurati-va ca aceste chestionare auto dupa care doriti sa va pregatiti sunt cele agreate de DRPCIV. O recomandare din partea noastra ar fi sa notati toate intrebarile gresite si sa retineti care sunt raspunsurile corecte.

Pentru orice alte informatii legate de chestionare auto sau pentru a va inscrie la scoala de soferi Drive School va asteptam sa ne contactati utilizand datele de contact care se regasesc pe site-ul nostru www.driveschool.ro.

Director: Nicu Comandatu

Domenii: Auto

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!