Executii pardoseli epoxidice decorative Milucon – Posibilitati de design nelimitate si grafica personalizata

Publicat pe 24 Februarie 2017
Pardoselile epoxidice au fost concepute initial cu scopul de a hidroizola si proteja suprafetele din mediul civil si industrial, supuse unui trafic intens. Intre timp insa, rolul decorativ al acestora a determinat tot mai multi specialisti sa foloseasca pardoseala epoxidica in amenajarea spatiilor particulare, posibilitatile in materie de design fiind practic nelimitate.

Milucon este una dintre companiile specializate in executia de pardoseli epoxidice decorative care va asteapta cu servicii premium si idei creative pentru proiectul dumenavoastra. Calitatea lucrarilor efectuate nu consta doar in estetica deosebita, ci si in rezistenta la solicitari mecanice si uzura.

Elasticitate, duritate si originalitate – Pardoseli epoxidice decorative de lunga durata – Executie Milucom impecabila

Atunci cand este executata cu materiale de calitate si echipamente moderne, pardoseala epoxidica poate rezista si zeci de ani, fara sa necesite retusari majore.

Datorita acestor proprietati deosebite, aceasta poate inlocui orice alt tip de finisaj, indiferent ca este vorba de marmura, gresie sau piatra naturala. Totodata, avantajele functionale si estetice sunt cele care au contribuit la consolidarea pozitiei acestui tip de pardoseli epoxidice decorative pe piata de profil.

In plus, pardoseala epoxidica face parte din categoria pardoselilor calde, ceea ce face ca rasina epoxidica sa poata fi turnata peste sistemul de incalzire in pardoseala.

Prin urmare, rezistenta sporita recomanda pardoseala epoxidica pentru aproape orice tip de incapere, mai ales daca exista trafic intens.

Unde este recomandata aplicarea de pardoseli epoxidice decorative?

Chiar daca la inceput scopul pardoselii epoxidice a fost acela de a obtine suprafete suficient de rezistente la trafic intens si conditii de uzura, evolutia acesteia a cunoscut cateva transformari importante.

Altfel spus, au aparut variante disponibile pentru industria alimentara, acolo unde este nevoie de suprafete usor de intretinut si dezinfectat, dar si impermeabile.

Asadar, spatii precum bai, cantine, bucatarii, camere frigorifice sunt doar cateva exemple de compatibilitate a pardoselii epoxidice. In consecinta, pe langa rolul decorativ, o astfel de podea are si capacitatea de a hidroizola si mentine curatenia, criterii esentiale atunci cand vine vorba de siguranta noastra.

Apelati la specialistii Milucon pentru servicii de executie pardoseli epoxidice decorative

Tinand cont de toate avantajele prezentate pana acum, v-ati putea intreba daca exista si aspecte negative ale acestor pardoseli epoxidice decorative. Specialistii Milucon va asigura ca singurul dezavantaj al acestor finisaje poate fi executia necorespunzatoare, situatie posibila in cazul in care apelati la persoane fara experienta. Riscul este acela de a obtine o suprafata cu denivelari si alte imperfectiuni, inlocuirea sau retusarea pardoselii fiind un efort dificil.

Pardoseli epoxidice decorative cu stil, realizate de Milucon – un partener mereu aproape de dvs!

Pe langa serviciile de pardoseli epoxidice decorative, specialistii Milucon va ofera acces rapid la informatii, dar si consultanta referitor la proiectul dumneavoastra de amenajare.

Datorita experientei indelungate si a bunei comunicari, turnarea acestor rasini epoxidice se va desfasura in conditii optime, indiferent ca alegeti un model simplu sau o pardoseala personalizata cu fototapet.

Accesand www.milucon.ro veti gasi toate informatiile necesare despre companie si serviciile oferite. De asemenea, puteti discuta cu reprezentantii Milucon apeland numarul de telefon 0766 419 049 sau la adresa de e-mail office@milucon.ro

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!