Exista loc pentru o masina de spalat rufe incorporabila in orice locuinta

Publicat pe 15 Februarie 2018
Simplitatea si confortul au ajuns la un nivel superior datorita modului in care tehnicieni si oameni creativi, deopotriva, reusesc – in cadrul marilor companii – sa defineasca structura si designul noilor aparate electrocasnice.

Astfel, suntem inclinati sa apelam tot mai des la solutii automatizate pentru eficientizarea activitatilor si reducerea timpului alocat pentru indeplinirea cu succes a acestora.

In zilele noastre, masina de spalat rufe incorporabila genereaza avantajul ca se integreaza in mod practic in bucatariile moderne, oferind si spatiul de care avem nevoie in general, dar si accesul facil pentru utilizarea acesteia.

Electrocasnicele indispensabile vietii si activitatilor noastre, datorita tehnologiilor de care dispun, sunt capabile sa satisfaca orice preferinta si nevoie printr-o operare cat mai facila si menita sa nu ne supuna riscurilor de orice tip.

Echipa magazinului online Bricomix.ro tine pasul cu cerintele actuale, oferind cele mai moderne sisteme incorporabile care implementeaza tehnologii proaspat dezvoltate, mentinand atentia si directia ariei clasice.

Astfel ca solutia optima nu este data doar de specificatii, ci si de potrivirea sistemului in dimensiunile locuintei noastre, in stransa legatura cu durabilitatea si beneficiile economice pe termen lung.

In cazul masinilor de spalat se va tine cont de aspecte precum: materialul care ii ofera protectie si aduce un plus estetic bucatariei sau spatiului in care functioneaza, capacitatea disponibila in cuva si consumul de energie electrica, toate in raport cu pretul de achizitie.

Ce diferenta exista intre modele?

Asa cum am mentionat deja, batalia este data de stilul clasic caracterizat de durabilitate si utilizare facila, dar fara multiple functii si cel inovator, apartinand erei digitale, bogat in module si optiuni inteligente pentru un confort si o comoditate ridicata.

Fiecare producator de masini de spalat si-a pus amprenta asupra dezvoltarii acestora, oferind tehnologii mai mult sau mai putin utile, alese mai apoi de potentialul utilizator la achizitie, in functie de relevanta si de preferinte.

Anumite modele sunt echipate cu ecran tactil, altele ofera posibilitati de conectare cu dispozitive si memorii inteligente, insa adevarata utilitate este data de spalarea, stoarcerea si uscarea hainelor, rol pe care toate il indeplinesc, indiferent de valoarea acestora.

Trebuie sa recunoastem faptul ca masinile de spalat bogate in optiuni si senzori cunosc mai des fenomenul defectarii din cauza numeroaselor integrari, dar utilizarea corecta a sistemului ne tine departe de acest lucru.

Beneficiile masinilor de spalat cu functii inteligente

Ne asigura o experienta placuta pentru spalarea hainelor fara pericole de accidentare sau interventie in timpul procesului de spalare, atat din partea noastra cat si din partea copiilor nostri;

O intrerupere inteligenta a procesului si recunoasterea momentului de revenire, indiferent daca oprirea se realizeaza din cauza pierderilor de curent, din greseala sau in mod intentionat, fara decalibrari sau influente negative;

Un echilibru total al zgomotului si miscarii, fara senzatia de suprasolicitare a masinii de spalat din cauza rotatiilor pe tot parcursul centrifugarii;

Un echipament pregatit in orice moment sa indeplineasca si sa solutioneze orice grad de murdarie prin setarea diferitelor module personalizate pe materiale, texturi si intervale de timp si notificarea realizarii cu succes a intregii operatiuni.

Bricomix.ro – BricoMania cuprinde Romania – Partener de exceptie pentru comenzi online

Din 2003 pe piata electrocasnicelor, magazinul online Bricomix.ro comercializeaza prin intermediul magazinului virtual, dar si fizic, cele mai noi solutii, astfel ca iti poti cumpara o masina de spalat rufe incorporabila la un pret avantajos.

Telefon: 0732 610 473

E-mail: office@bricomix.ro

Adresa: Voluntari, Bulevardul Eroilor, nr. 81 – judetul Ilfov

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!