Exotique, brand-ul de mobilier de lux, a lansat noul site

Publicat pe 22 Aprilie 2019
Iubitorii de frumos in materie de amenajari interioare, design si decoratiuni, pot intra acum pe noul site www.exotique.ro pentru a se bucura de o experienta imbunatatita atunci cand sunt in cautarea unor piese de mobilier si obiecte decorative cu adevarat speciale!

Acestia vor descoperi articole exclusiviste prin intermediul carora isi pot transforma locuinta intr-un “paradis al bunului gust”, asa cum a caracterizat Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei oferta magazinului www.exotique.ro.  

Selectia cuprinde o gama variata de obiecte, de la piese de mobilier din esente exotice pana la decoratiuni sculptate si pictate manual ce fac parte din mostenirea culturala si istoria unor tari precum Thailanda, India, Maroc, Indonezia sau Vietnam. De asemenea, pe noul site, se regasesc si produse din colectii europene, astfel incat orice persoana interesata poate gasi ceva pe gustul sau!

Succesul si popularitatea magazinului Exotique sunt rezultatul unei oferte care promoveaza diversitatea si frumusetea ce poate fi regasita in toate colturile lumii, oferta ce se adreseaza tuturor celor care viseaza la un ambient unic, confortabil si primitor.  

Calitatea articolelor comercializate este atestata de distinctia “Furnizor al Casei Regale a Romaniei”, certificare primita din partea Principesei Margareta ca semn al recunoasterii si al aprecierii brand-ului Exotique, inca din anul 2009.  

Cei care isi doresc un decor cu totul deosebit in casele lor au posibilitatea de a alege dintre numeroase obiecte cu un design inedit, pentru fiecare incapere din locuinta. Mai mult decat atat, pe Exotique.ro exista piese de mobilier din lemn masiv si decoratiuni ideale pentru pub-uri, pentru birou sau pentru gradina si terasa.

Paseste alaturi de Exotique intr-o lume in care arta, cultura si istoria unor popoare fascinante te insotesc la fiecare pas si lasa-ti visele sa devina realitate!

Domenii: Afaceri

SC Petz Web Consulting SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →