Experienta si profesionalism in prestarea de servicii in domeniul ISCIR

Publicat pe 23 Iulie 2019
Fiecare dintre noi a folosit si continua sa foloseasca in diverse situatii ascensoare, telecabine, instalatii de ridicat, cazane de apa calda sau diverse instalatii de incalzire sub presiune. Toate acestea trebuie sa functioneze corespunzator pentru evitarea oricarui risc de accidentare.

Conform normelor legislative, orice astfel de instalatie sub presiune, instalatie de ridicat sau instalatie care functioneaza pe baza de combustibil trebuie sa fie verificata periodic de catre persoane autorizate de catre Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor,Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR). O astfel de persoana autorizata pentru controlul ISCIR este un operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI).

Sarcinile unui operator RSVTI 

Operatorul RSVTI are mai multe obligatii prin fisa postului. In primul rand, un astfel de operator trebuie sa verifice daca toate instalatiile sunt montate si puse in functiune respectand normele ISCIR. De asemenea, trebuie sa verifice existenta unor instructiuni de folosire si daca toate instalatiile respecta normele legale de functionare sau daca aceste instalatii sunt exploatate in mod corespunzator.

Tot printre atributiile unui operator RSVTI se numara si verificarea modului in care anumite instalatii sunt intretinute, reparate sau daca piesele inlocuite respecta standardele ISCIR. Verificarile ISCIR sunt realizate periodic si operatorul RSVTI are datoria de a verifica daca aceste termene sunt respectate pentru diferitele instalatii. In situatia in care operatorul care realizeaza verificarea ISCIR observa avarii sau deficiente in functionarea unor instalatii, acesta trebuie sa instiinteze beneficiarul pentru oprirea instalatiei respective, dar si Inspectia Teritoriala de Stat.

Domenii aflate sub incidenta verificarilor ISCIR 

Verificarile tehnice ISCIR sunt obligatorii pentru mai multe domenii de activitate si pentru mai multe tipuri de instalatii sau echipamente. Astfel, un operator RSVTI poate oferi supraveghere si verificare tehnica ISCIR in cazul:

- instalatiilor aflate sub presiune asa cum sunt cazanele de apa calda, cazanele de abur, diferite conducte pentru fluide aflate sub presiune, dar si pentru alte tipuri de recipiente care care lucreaza sub presiune;

- instalatiilor de ridicat (precum macarale, stivuitoare, nacele), instalatii de transport pe cablu, telecabine, telegondole, instalatii montate in parcurile de distractii sau in spatiile de joaca pentru copii, ascensoare sau diverse instalatii de transport pe un plan inclinat.

Pentru toate aceste domenii verificarea tehnica ISCIR poate fi realizata de catre un operator RSVTI autorizat si atestat ISCIR.

Servicii ISCIR si cursuri de calificare oferite de S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. 

Daca aveti nevoie de servicii in domeniul ISCIR nu ezitati sa apelati la serviciile unui operator RSVTI profesionist si autorizat din cadrul firmei S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L.De mai bine de 15 ani oferim servicii in tot ceea ce inseamna prestari servicii ISCIR, iar fiecare operator RSVTI care lucreaza pentru noi este temeinic pregatit si detine o vasta experienta astfel incat sa fiti pe deplin multumit de serviciile prestate.

Pe langa aceste prestari de servicii in domeniul ISCIR, la S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. puteti beneficia de cursuri de calificare pentru meseria de macaragiu sau cursuri de specializare pentru meseria de stivuitorist.De asemenea, asiguram si stagii de instruire pentru prelungirea autorizatiilor pentru meseriile anterior amintite.Fie ca vorbim de o firma care doreste sa isi califice personalul pentru meseriile de macaragiu sau stivuitorist, fie ca sunteti persoana fizica, la S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. puteti beneficia de aceste cursuri de formare si calificare.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile pe care S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. le ofera in tot ceea ce inseamna prestari servicii in domeniul ISCIR si cursuri de calificare, nu ezitati sa accesati pagina web www.stivuitorist-macaragiu.ro.Garantam cel mai ridicat standard de profesionalism si cele mai competitive preturi de pe piata pentru toate serviciile prestate.


ATELIERUL DE CREATII DIGITALE SRL

Noi cei de la Atelierul de Creatii Digitale ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor....

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →