Experiențe de călătorie autentice, via Travelmood.ro

Publicat pe 28 Martie 2018
Care e acel lucru de care ai nevoie în vacanță, ca să știi că va fi cu adevărat memorabilă? Experiențe de călătorie autentice, inedite, pline de savoare locală: asta îți propune conceptul și platforma Travelmood.ro.

Travelmood.ro, cea mai nouă platformă de travel lansată în spațiul românesc, îți propune să selectezi cu atenție acele experiențe de călătorie care îți îmbogățesc orice sejur și care se potrivesc cu mood-ul cu care pleci la drum.

Centrată pe ideea că o călătorie ar trebui să îți ofere mai mult decât bifarea unor liste de atracții turistice și pe stabilirea, ca punct de plecare, a unor mood-uri în jurul cărora se desfășoară tot sejurul, platforma îți oferă idei, informații utile, și o mulțime de sugestii de activități care să adauge autenticitate unei vacanțe.

Pentru că experiențele de care ai parte într-o destinație sunt esențiale pentru a absorbi cu adevărat energia și atmosfera oricărui loc, Travelmood.ro îți propune să îți trăiești vacanța așa cum se cuvine, petrecând timp alături de localnici, savurându-le cultura, observându-le modul de viață, cunoscând istoria sau geografia zonei vizitate sau explorându-i cultura gastronomică. Orice fel de astfel de activități ai alege, fii convins că ele te vor ajuta să faci mai mult decât să vizitezi. Prin intermediul lor, te conectezi profund la specificul locului vizitat și astfel îl cunoști cu adevărat.

Experiențe de călătorie diferite, pentru călătorii altfel

Travelmood.ro inovează în domeniul turismului și le propune călătorilor pasionați să pornească la drum în funcție de felul în care vor să se simtă în următoarea vacanță, cu convingerea că o persoană, de-a lungul vieții, poate fi într-o dispoziție aventuroasă, sau una de evadare sau, de ce nu, romantică.

Pentru fiecare dintre aceste mood-uri (dar și pentru altele, precum cel activ, de explorare sau de relaxare), echipa site-ului a selectat atent o mulțime de tipuri de activități care te pun în contact nemijlocit cu vibe-ul fiecărei destinații, cu tradițiile și cultura ei.

Întreaga selecție este ușor de navigat, pentru că este împărțită în categorii, și simplu de accesat - cu un click rezervi de la furnizori din întreaga lume, precum viator.com, getyourguide.com, withlocals.com, likealocalguide.com sau govoyagin.com. Nu a fost nicicând mai simplu să devii, din turist, călător! Ai de ales între:

- Activități de apă: când vrei să navighezi sau să explorezi adâncurile;

- Activități în natură: pentru cei care vor să simtă sălbăticia mai aproape;

- Activități pentru întreaga familie: ca vacanța cu cei mici să fie amuzantă și pentru tine, și pentru ei;

- Activități romantice: când cuceriți lumea în doi și vă faceți amintiri pentru o viață;

- Adrenalină și aventură: ca să îți depășești limitele și să trăiești cu intensitate;

- Excursii de o zi și mai lungi: când vrei să explorezi împrejurimile;

- Experiențe cu localnici: pentru că interacțiunea cu ei e neprețuită;

- Experiențe culinare și degustări de vin: atunci când vrei să participi la o degustare de vin sau vrei să gătești și să savurezi un prânz în Toscana ;

- Experiențe unice: la fel de speciale ca locul pe care îl vizitezi;

- Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă: pentru că în fiecare destinație te deplasezi după specificul local;

- Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald: în acele destinații care merită să fie privite de sus;

- Tururi de vizitare obiective turistice: doar cele mai bune astfel de activități;

- Viață de noapte: pentru că unele orașe trăiesc mai intens după lăsarea întunericului.

Vizitează Travelmood.ro și descoperă lumea prin intermediul celor mai fascinante experiențe de călătorie, urmându-ți dorințele!

Domenii: Turism

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →