Experimenteaza.ro răsplătește devotamentul cadrelor medicale prin campania #EroulMeu

Publicat pe 2 Septembrie 2020
Nu au avut vacanță și nu s-au putut bucura de concediu anul acesta. Au fost la datorie și s-au asigurat că fac tot ce este cu putință pentru ca noi să fim bine. Astăzi sunt răsplătiți prin inițiativa celor de la Experimenteaza.ro, dedicată medicilor din România.

Florin Genet, fondatorul Experimenteaza.ro a pornit o campanie prin care vrea să ii răsplătească pe medici pentru tot ceea ce fac și să le ofere acestora, cu ajutorul partenerilor săi, pentru o zi, sentimentul de vacanță și relaxare.

“Lumea are nevoie de mai multe vești pozitive și implicare în a crea experiențe frumoase și fapte bune care să aibă un ecou puternic în comunitățile noastre și care să ne inspire pe toți să facem la fel. Ne dorim ca publicul să înțeleagă misiunea grea pe care o au medicii din spitale în perioada COVID-19, de aceea am luat această inițiativă de a organiza o zi de “vacanță” pentru câțiva dintre ei.” declară Florin Genet, fondatorul Experimenteaza.ro.

10 cadre medicale au mers într-o locație de excepție de lângă București: Basme cu Cai, aflat în mijlocul naturii și unde medicii s-au putut bucura de o experiență de echitație. În cadrul acestui peisaj de vis medicii s-au deconecta măcar pentru câteva ore de la realitatea zilelor noastre, un lucru firesc pe care nu și l-au permis în această vară.   

“Acest eveniment s-a transformat în realitate datorită partenerilor noștri care și-au exprimat imediat dorința de a fi parte din campanie. Cei de la Basme cu Cai le-au oferit invitaților noștri o experiență inedită, printre care și una de echitație. Kiosque des Douceurs care deține un laborator artizanal în București ne-au răsfățat cu macarons și alte delicatese pariziene. Partenerul nostru eHalate.ro, care produce de peste 7 ani in Romania halate medicale si echipamente de lucru, le-a oferit celor 10 medici echipamente de lucu.” mai declară Florin Genet.

“A fost o onoare pentru noi să găzduim acest eveniment. Din când in când avem nevoie cu toții de o evadare in lumea basmelor și ne bucurăm că de această dată cei care ne-au vizitat au fost medicii din linia intâi”, declară Valentin Vasilescu, fondator Basme cu Cai.

“Pentru că nu i-am putut duce la în vacanță la Paris pe medici, am adus Parisul la ei prin celebrul macaron și alte delicatese pariziene produse in laboratorul nostru din Bucuresti, cu ingrediente și rețete franțuzești. Am acceptat cu drag să participăm la acest eveniment pentru că sperăm ca, prin puterea exemplului, să inspirăm și alți oameni să se implice.” declară Nicoleta Bădescu, fondator Kiosque des Douceurs.  

“Am primit cu brațele deschise propunerea lui Florin pentru că știm cât de important este echipamentul de lucru pentru medici, mai ales in această perioadă dificilă. Ne bucurăm să facem fapte bune și să aducem zâmbete pe chipurile medicilor. ” declară Camelia Leteanu, CEO la eHalate.ro.

In contextul unui an atipic, inițiativa Experimenteaza.ro este binevenită, in plus, campania denumită #EroulMeu continuă până la finalul lunii septembrie.

“Campania noastră nu se incheie aici, ne dorim ca toată lumea să se implice și să-și arate suportul moral, chiar și printr-un mesaj de mulțumire trimis online.

Pentru a-i încuraja pe oameni să-și arate aprecierea față de cadrele medicale, am creat hashtag-ul #eroulmeu, pe care îi încurajăm să-l folosească împreună cu tag catre un cadru medical pe care acesta il cunoaște.” a mai declarat Florin Genet.”

Campania se desfășoară pe pagina Facebook Experimenteaza.ro, iar cei care participă și dau tag unui cadru medical pot câștiga o experiență surpriză alături de medicul său.

Despre Experimenteaza.ro

Înființat in 2017, site-ul Experimenteaza.ro creează idei, care mai apoi se transforma în clipe de neuitat. Plecând de la dorința de a oferi o alternativă pentru cadourile care se practică în corporații și nu numai( banalul plic cu bani), platforma oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate. Adrenalină, relaxare, romantism, dezvoltare personală sau sport și hobby sunt doar câteva dintre variantele care se găsesc pe site.

Enjoy life as a gift. www.experimenteaza.ro

Contact: +40 737 262 573 sau +40 742 035 178

Email: contact@experimenteaza.ro

Eroii anului sunt fără doar și poate medicii din România. Dacă ai și tu un erou care este cadru medical, mergi pe pagina facebook a prietenilor noștri de la @experimenteaza.ro, folosește hashtag-ul #eroulmeu și dă-i tag unui cadrul medical căruia vrei să îi arăți aprecierea.

Experimenteaza.ro răsplătește devotamentul cadrelor medicale prin campania #EroulMeu unde oferă o experiență surpriză pentru cea mai frumoasă declarație.


Life as a Gift Srl

Înființat in 2017, site-ul Experimenteaza.ro creeaza idei, care mai apoi se transforma în clipe de neuitat. Plecand de la dorinta de a oferi o alternativa pentru cadourile care se practica in...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!