EXPERT MIND pe podium in cadrul celei de-a XII – a editii a “Zilei Nationale a Contabilului Roman”

Publicat pe 29 Septembrie 2016
Ziua Nationala a Contabilului Roman a fost prilej de dubla sarbatoare pentru EXPERT MIND, premiata cu LOCUL I in "Topul local al celor mai bune societati membre CECCAR" de catre Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, filiala Iasi.

Ziua de 21 septembrie este in fiecare an un prilej de sarbatoare pentru specialistii din domeniul financiar-contabil. Evenimentul “Ziua Nationala a Contabilului Roman” organizat de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, filiala Iasi, a ajuns anul acesta la cea de-a 12 a editie care a marcat si implinirea a 95 de ani de activitate in slujba profesiei contabile.

 In cadrul evenimentului care a avut loc la Grand Hotel Traian din Iasi, au participat peste 400 de companii si experti din domeniu, printre care si compania EXPERT MIND, premiata cu LOCUL I in "Topul local al celor mai bune societati membre CECCAR". Datorita implicarii, respectarii cerintelor clientilor, implementarii de solutii inovatoare adaptate la standardele internationale, analizei si consultantei financiare ce fac diferenta dintre un contabil si un contabil excelent, EXPERT MIND a dovedit ca merita locul cel dintai.

 Ziua Nationala a Contabilului Roman este o sarbatoare a profesiei contabile ce se desfasoara in mod unitar, la nivelul filialelor CECCAR. Data de 21 septembrie marcheaza nu numai ziua contabilului Roman, dar si echinoctiul de toamna si intrarea in zodia balantei, ambele sugerand echilibrul specific activitații financiar - contabile.

 Acest eveniment, care a devenit deja o traditie, are ca scop promovarea imaginii, intereselor si rolului contabilului intr-o economie de piata concurentiala. De asemenea, este un moment propice de a reuni familia contabililor profesionisti si de a le inmana distinctiile pentru rezultatele remarcabile obtinute.

 Nominalizati cu LOCUL I - EXPERT MIND promite sa ramana lider pe piata pentru clientii sai actuali, dar si pentru cei potentiali!

Despre EXPERT MIND

Grupul de firme EXPERT MIND si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani avand ca obiectiv principal oferirea de servicii profesioniste in domeniul financiar-contabil, juridic si de resurse umane, in scopul dezvoltarii unei colaborari profitabile si de durata. De-a lungul timpului EXPERT MIND s-a dezvoltat treptat, ajungand sa fie in prezent in topul celor mai bune companii locale din domeniul financiar-contabil cu un portofoliu remarcabil de peste 500 de clienti multumiti. Compania EXPERT MIND alcatuita dintr-o echipa de 35 de profesionisti este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, Camerei Auditorilor Financiari, Asociatiei Nationale a evaluatorilor Autorizati din Romania si Ordinului Consilierilor Juridici.

S.C. Expert Mind S.R.L.

Iasi, Romania 

Sos. Nicolina Nr.10(Cladirea Moldotrans langa OMV Nicolina)

Etaj 2, Camera 2

Tel.: 0746.080.215

E-mail: office@expertmind.ro

Site: www.expertmind.ro

Domenii: Afaceri

S.C. EXPERT MIND S.R.L.

Grupul de firme EXPERT MIND a oferit de-a lungul timpului partenerilor sai servicii profesioniste in domeniul financiar-contabil, juridic si de resurse umane, in scopul dezvoltarii unei colaborari...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!