Fă o schimbare, înscrie-te în baza de date a Agenției de Casting

Publicat pe 7 August 2018
Cea mai bună cale către fericire este să înveți să te schimbi la fel de repede pe cât o face viața.- Don Miguel Ruiz.

Este adevărat, viața este în continuă schimbare. Dacă vrei să ții pasul cu ea, nu ai încotro, trebuie să te schimbi și tu. Nu este ușor, dar nici nu este imposibil. 

Ia exemplul Agenției de Casting care, din momentul în care și-a dat seama în ce direcție o ia viața și ce anume vrea de la ea, s-a schimbat. Iar schimbarea a fost de bun augur.

Dovadă stau cele aproximativ 500 de proiecte în care a fost implicată până acum, din 2017. Din aceste 500 de proiecte, 40 % au fost pentru România, iar 60% pentru Europa, Asia, America. Peste 2500 de tipologii au fost folosite în aceste proiecte. Au existat tipologii de tot felul: copii, bătrâni, look-uri de români, nordici, americani, look-uri exotice, extravagante etc.

Din momentul în care și-au dat seama de ce sunt în stare și au creat Agenția de Casting, tinerii ambițioși din echipa sa, au reușit să facă fericiți mulți oameni. Aceștia din urmă au încheiat un contract avantajos cu agenția, care a fost plătit la timp.

Echipa agenției a demonstrat că este capabilă să aducă oamenilor zâmbetul pe buze și, mai ales, a demonstrat că are cu ce.

A pus la dispoziția clienților logistică, bază de date, experiență, dorință de evoluție. Au dat dovadă de creativitate, profesionalism, spirit de echipă și în felul acesta au reușit să colaboreze cu clienți dornici să ofere ceva diferit publicului larg, dar și cu oameni dornici de afirmare.

Însă asta nu a fost suficient. Au vrut mai mult, mai mulți clienți, mai mulți oameni talentați în lumea lor dispusă să facă o schimbare. Și au tot adunat de-a lungul timpului proiecte frumoase și de succes. Dar le-ar plăcea să descopere în fiecare zi oameni pregătiți de schimbare, deoarece consideră că schimbarea stă în oameni și este timpul să aibă loc.

Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu acum, atunci când o să permiți talentului să te ajute să arăți de ce sunteți în stare? Poți mult mai mult decât crezi, suntem siguri de asta, doar că îți este, cu siguranță, teamă de schimbare.

Dar nu are de ce să îți fie teamă de ea. Schimbarea este întotdeauna binevenită. Schimbarea poate fi calea spre fericire. Viața ta poate lua o întorsătură nemaipomenită dacă tu vei fi pregătit să spui Da schimbării.

Permite schimbării să se manifeste și vei vedea că se vor întâmpla doar lucruri bune. Bineînțeles, pentru ca asta să se întâmple trebuie să procedezi precum echipa Agenției de Casting, adică să muncești.

Trage adânc aer în piept, expiră și cu doar un clic poate avea loc o schimbare minunată. Te vei putea înscrie în baza de date a agenției. Dacă profilul tău se va potrivi cerințelor clientului, vei avea șansa de a cunoaște oameni noi, locuri noi, un platou de filmare. Și ce este mai important, vei putea descoperi noi abilități, vei învăța cum să comunici mai ușor cu ceilalți din jurul tău.

Echipa agenției va fi în permanență alături de tine, dând dovadă de respect, de corectitudine, operativitate și rigoare. Va rezolva în mod rapid și eficient orice problemă care pare fără rezolvare.

Reușesc să facă acest lucru, deoarece debordează de energie și ard de nerăbdare mereu. Vor să vadă cum se produce schimbarea în fiecare persoana cu care colaborează, vor să vadă cum talentul iese treptat la lumină.

Le place enorm să se implice în dezvoltarea personală a oamenilor. Numărul mare de proiecte pe care le-au dus la bun sfârșit demonstrează clar acest lucru.

Prin urmare, dacă îți place actoria, dacă ți-ai dorit întotdeauna să joci într-un film, să apari într-o reclamă etc., aceasta este șansa. Șansa de câștiga venituri consistente și de a permite schimbării să aibă loc. Cu alte cuvinte, de a descoperi cea mai bună cale către fericire.

Viața este scurtă...nimic nu este mai important decât să profiți de tot ce ea îți oferă. Și dacă ea îți oferă șansa de a face cunoștință cu echipa Agenției de Casting, profită din plin de ea. Nu se știe ce îți poate oferi colaborarea cu aceasta.

Nu uita că în orice clipă cineva poate observa acel ceva special din tine...apoi totul va decurge atât de firesc, încât nici nu-ți vei da seama când visul se transformă deodată într-o minunată realitate.

Domenii: New Media

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!