Falcon Electronics împlinește 24 de ani!

Publicat pe 6 Martie 2018
Prin seriozitate și competență, Falcon a devenit liderul pieței românești în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule.

Importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, stațiile walkie-talkie și CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler și Cobra, sistemele handsfree și dronele Parrot, dispozitivele de navigație Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker. Echipamentele multimedia și audio de la Sony si JVC, completează portofoliul Falcon Electronics

Indiferent ce categorie de produse ai alege - securitate auto, electronice auto, senzori de parcare, drone, audio&video, electronice marine, gadgeturi sau resigilate, Falcon Electronics îți livreaza produse de calitate și servicii complete: consultanță, montaj și service, transport si retur gratuit, în anumite condiții.

De aproximativ 8 ani, Falcon este partener JVC și de asemenea, partenerul liderului pe piața dronelor la nivel mondial – DJI. Astfel, Falcon devine unul dintre principalii distribuitori de instalații de sonorizare auto, accesorii pentru automobile cât și un furnizor de încredere atât pentru parteneri cât și pentru clienții săi, oferindu-le acestora, acces la cele mai recente tehnologii ale momentului.

In 2017, prin Campania de informare "Martor in trafic", desfășurată online și susținută de parteneri precum: revista AutoExpert, site-ul DriveMag.com și campania "Fii Treaz la Volan" (derulată de APPA Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor), Falcon Electronics aduce o soluție extrem de apreciată, pentru descurajarea șoferilor agresivi, prin promovarea camerei video de înregistrare a traficului.

Principalul obiectiv al campaniei a fost si va continua să fie, promovarea șofatului responsabil și descurajarea indisciplinei în trafic în vederea decongestionării acestuia.

Pentru 2018, Falcon iși propune ca această campanie, să continue, prin derularea pe multiple canale de comunicare și cu implicarea atât a asiguratorilor cât și a institutiilor publice.

Planul de expansiune Falcon Electronics, a fost încununat de succes, dovadă fiind cele 6 showroom uri prezente în: București, Timișoara, Brașov, Iași, Cluj, precum și prezența în mediul online: website: https://store.falcon.ro, Facebook, Linkedin, Instagram si  Twitter.

O poveste începută în 1996, își sărbătorește succesul, întotdeauna în pas cu noile tehnologii și oferind produse și servicii la standarde înalte de calitate. Falcon este mai aproape de ceea ce contează cu adevărat, satisfacția clienților și a partenerilor săi.

Există mai multe moduri prin care poți măsura succesul, iar unul din ele și foarte important, este dupa felul cum gândesc oamenii despre tine, iar asta ne-a fost confirmarea faptului că oamenii iubesc ceea ce suntem.

Succesul Falcon se măsoară în valoare, în pași mici și siguri.

Domenii: Auto, Auto, New Media, Media

SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!