Far Cry 5 caută șerif adjunct în Hope County!

Publicat pe 27 Martie 2018
Bine ai venit în Hope County, Montana! Răspunde provocării lansate de Gameshop.ro, în colaborare cu agenția de publicitate EVIA MEDIA și trăiește o aventură unică în poziția de șerif adjunct în Far Cry 5, unul dintre cele mai interesante jocuri lansate în 2018!

Astăzi, 27 Martie 2018, este ziua lansării oficiale a jocului Far Cry 5, iar pentru a marca acest eveniment, Gameshop.ro și agenția de publicitate EVIA MEDIA implementează o campanie de promovare și în off-line, a jocului devenit deja fenomen printre pasionații de gaming. Mesajul publicitar expus pe autobuzele RATB, îți dau un indiciu despre intensitatea jocului în care trebuie să găsești propriul mod de a supraviețui, de a prospera și de a învinge forțele oprimării.

În Far Cry 5, personajul central se va alătura Rezistenţei create de unii localnici, urmând să aibă la dispoziţie o sumedenie de arme, precum pistoale, puşti automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar şi posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, maşini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se va putea aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiştilor.

Far Cry 5, dezvoltat de Ubisoft în versiuni pentru Playstation 4, Xbox One și PC, poate fi achiziționat de pe Gameshop.ro și eMAG, cât și din magazinele Auchan, Carrefour, Altex, Flanco și Media Galaxy.


EVIA BUSINESS SOLUTIONS SRL

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionalaEVIA MEDIA reprezinta o formula complexa de comunicare in zona de publicitate neconventionala, asigurand astfel toate serviciile...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →