Fast&Fixed, implanturi dentare rapide in clinicile Dr. Leahu

Publicat pe 11 Octombrie 2016
Astazi, implanturile dentare au devenit cea mai buna cale de rezolvare a problemelor stomatologice, legate de lipsa unuia sau a mai multor dinti, inclusiv a anodontiei, boala genetica ce se manifesta prin lipsa congenitala a anumitor dinti.

Prin multa munca, ambitie si manat de dorinta de a le oferi atat romanilor, cat si strainilor care ajung in clinica stomatologica dr. Leahu implanturi dentare moderne, cu rezultate foarte bune, dr. Ionut Leahu, medic dentist cu competenta in implanturi dentare, le ofera fast&fixed, cel mai bun sistem de implanturi dentare din lume.

Odata ce ajungi pe mana dr. Ionut Leahu, medic dentist si referent Bredent fast&fixed, ai siguranta ca esti pe mana unui specialist care iti rezolva modern orice problema stomatologica ce necesita implanturi dentare.

Iar investitiile constante in tehnologie de ultima ora, il ajuta pe dr. Ionut Leahu, medic dentist, cu competenta in implanturi dentare fast&fixed, sa le ofere pacientilor rezultate rapide. Astfel, in clinicile sale, 100% dintre procedurile cu acest sistem de implanturi dentare au avut succes. 

De ce fast&fixed, implanturi dentare, ofera cele mai bune rezultate

In primul rand, pentru ca este o solutie rapida de restaurare dentara, cu cele mai bune premise ale unui zambet perfect sanatos si functional. Bredent fast&fixed reprezinta liderul mondial al excelentei in restaurari dentare, atat datorita rapiditatii, cat mai ales a durabilitatii in timp, a reducerii numarului de sedinte in clinica stomatologica si a unor costuri pe care pacientii il stiu de la bun inceput.

In plus, si protezele atasate acestor implanturi dentare germane au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

Cu alte cuvinte, tehnica de implanturi dentare fast&fixed inseamna 3 proceduri stomatologice, in 24 de ore: extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa.

Astfel, pacientul, impreuna cu medicul specialist in implanturi dentare, are posibilitatea de a crea un plan de tratament personalizat, in care se planifica cu mare precizie timpul si costurile aferente interventiei. Iar imediat dupa operatia in sine, orice pacient poate manca si relua viata sociala.

Avantajele interventiei cu implanturi dentare fast&fixed:

 • Zambet complet functional, in DOAR 24 de ore;
 • Costuri pe care le stii de la bun inceput.
 • In plus, procedura de inserare a acestor implanturi dentare fast&fixed iti va creste increderea in sine cu peste 80%, conform unui studiu realizat de Louisiana School of Dentistry, New Orleans. Pentru ca esti pe cele mai bune maini, dr. Ionut Leahu, medic dentist, competenta implanturi dentare fast&fixed, ai garantia celui mai bun rezultat.

  Acelasi studiu a demonstrat legatura puternica dintre implanturi dentare si confortul psihologic pe care il are pacientul dupa interventie. Totodata, peste 60% dintre pacientii care au implanturi dentare au primit aprecieri privind aspectul estetic al zambetului, mai ales ca isi exprima in mod involutar dorinta de a zambi mai mult.

  In clinica stomatologica dr. Leahu, tratam cu ajutorul acestor implanturi dentare fast&fixed urmatoarele categorii de pacienti:

 • care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;
 • care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
 • purtatori de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.
 • Iar dupa procedura cu implanturi dentare fast&fixed, este nevoie de un periaj dentar atent, utilizarea apei si atei dentare si a dusului bucal, impreuna cu o vizita de profilaxie la 6 luni.

  Domenii: Antreprenoriat

  Adserving iAgency.ro SRL

  iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

  Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

  Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!