Federația Română de Gimnastică are un nou partener!

Publicat pe 30 Aprilie 2024
HEINNER Electrocasnice, brandul cunoscut de aparate electrocasnice, parte a companiei Network One Distribution, a anunțat recent o colaborare de prestigiu cu Federația Română de Gimnastică (FRG). Aceast parteneriat marchează o etapă importantă în strategia de branding și responsabilitate socială a companiei, extinzându-și astfel angajamentul de a sprijini valorile sportive și de excelență.

“Cu toții credem în șansa sportului românesc, iar noi, cei de la HEINNER credem că îl putem susține. Credem cu adevărat în puterea parteneriatului pentru că și atunci când proba este una individuală, victoria este întotdeauna un efort de echipă. De aceea, suntem mândri să anunțăm un nou parteneriat, împreună cu Federația Română de Gimnastică (FRG). Vom suștine sportivii în competițiile naționale și internaționale, gimnastica fiind un sport “de suflet” al românilor cu rezultate atât de sonore. De la primul 10 absolut până astăzi, gimnastele si gimnaștii României, indiferent de generație, au dus mai departe tradiția și au luptat pentru rezultate. Sportul de performanță ne aduce mereu împreună, iar victoriile lor ne-au inspirat și ne-au motivat nu doar la a face sport de plăcere, dar și să facem performanță în activitatea noastră de zi cu zi. Așa că pentru noi, HEINNER, parteneriatul cu FRG a venit natural”., au declarat reprezentantii HEINNER.

  •  HEINNER: O tradiție în a susține sportul

 Colaborarea dintre HEINNER și Federația Română de Gimnastică este o alianță strategică menită să promoveze excelența în gimnastică și să sprijine dezvoltarea acestui sport în România. HEINNER, prin produsele sale care combină inovația cu eficiența, își propune să contribuie la succesul gimnaștilor români, oferind suport în pregătirea acestora pentru competițiile naționale și internaționale.

Parteneriatul reflectă valorile comune ale ambelor entități: performanță, durabilitate și inovație. Așa cum HEINNER se dedică îmbunătățirii continue a produselor sale pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută, Federația Română de Gimnastică își propune să cultive și să dezvolte talentele gimnaștilor români, consolidând tradiția de excelență pe care România o are în acest sport.

„La HEINNER colaborările  în domeniul sportului converg din AND-ul nostru, din preocuparea noastră nativă pentru mișcare, stare de bine și sănătate. Astfel, de-a lungul timpului am dezvoltat game de electrocasnice ergonomice, performante și ușor de folosit, care să susțină un stil de viață sănătos și activ. Această misiune se dezvoltă constant, însă pe de altă parte, noi ne-am dorit mereu mai mult – așa că investiția în sportul românesc a fost o urmare firească a valorilor noastre. Ne-am dorit să depășim nu doar granițele bucătăriei, ci și ale casei, și am îndrăznit să fim diferiți: credem cu tărie că doar prin parteneriate puternice putem aduce sportul nu doar în casele și sufletele oamenilor, dar și în viețile lor de zi cu zi. HEINNER Electrocasnice este brandul propriu al companiei Network One Distribution, companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 400 milioane Euro în 2023, este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 20 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu.”

 Prin această colaborare, HEINNER nu doar că își consolidează poziția pe piață, dar contribuie activ la promovarea unui stil de viață sănătos și la formarea următoarei generații de campioni.

Domenii: Afaceri, Retail

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!