FEMEI DE SUCCES IN ROMANIA - Simina Draghici- antreprenor si manager Nomasvello Mures

Publicat pe 12 Septembrie 2019
“Este mai bine sa fii curajos chiar daca faci mai multe greseli, decat sa fii inchis la minte si prea prudent.” (Vincent van Gogh)

Simina are o familie fericita, un sot iubitor si o fetita vesela si cuminte. Insa, desi caminul si familia o tin ocupata aproape tot timpul, tanara a inceput sa isi doreasca mai mult si din punct de vedere profesional. Spiritul antreprenorial si l-a dezvoltat prin urmarea cursurilor puse la dispozitie de proiectul de finantare nerambursabila Start-up Plus, pe care l-a si accesat. Ulterior, a inceput sa caute o afacere care sa i se potriveasca si care sa ii ofere libertate financiara si un management relaxat al timpului.

Simina a fost clienta la unul dintre centrele de infrumusetare Nomasvello existente in Cluj si, astfel, i-a venit ideea sa aduca aceste servicii si in orasul sau natal. Intrebata de ce a ales un business in sistem de franciza, managerul Nomasvello Mures a raspuns: ”In spatele francizei exista o armata de oameni care fac totul pentru mine, oameni specializati pe fiecare domeniu si care mi-au oferit increderea ca voi reusi. In plus, franciza Nomasvello se diferentiaza de alte business-uri similare prin serviciile si produsele premium, prin preturile avantajoase si prin seriozitatea cu care abordeaza partenerii de afaceri.”

Tanara antreprenoare s-a alaturat, astfel, retelei Nomasvello, brandul numarul 1 in centre de infrumusetare premium, cu peste 1200 centre deschise la nivel international. Succesul centrelor No+Vello se bazeaza, in primul rand, pe profesionalism, pe aparatura de ultima generatie si pe inovatie.

Simina este incantata sa coordoneze un salon de infrumusetare, activitate care face cinste oricarei femei, mai ales ca rezultatele muncii ei au aparut inca din prima zi de activitate, cand a avut primii sai clienti.

Nu considera ca este dificil sa fii antreprenor, mai ales cand te sustine echipa care sta in spatele succesului francizei, insa este o provocare pentru ea recrutarea de personal, pentru ca si-a setat standarde inalte de calitate, de la care nu doreste sa faca rabat.

Simina incurajeaza si alte femei din Romania sa porneasca business-uri pe cont propriu, pentru ca ”nu exista satisfactie profesionala mai mare decat aceea de a lucra pentru tine. In plus, daca iti doresti ceva cu adevarat, vei reusi. Cu seriozitate si profesionalism se pot realiza business-uri de succes si in Romania, trebuie doar sa accepti sfaturile specialistilor.”

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →