Ferestre antifoc- solutii eficiente ce confera rezistenta maxima

Publicat pe 20 Noiembrie 2018
Arcom Glass va pune la dispozitie o gama larga de fereste antifoc din aluminiu special create pentru a oferi un scut de protectie impotriva flacarilor. Acestea sunt folosite de cele mai multe ori in spatiilor industriale dar si in spitale si laboratoare, unde exista riscul de incendii.

Echipa noastra va ofera cele mai bune alternative de protectie a spatiilor si a zonelor industriale in functie de nevoile dumneavoastra. Suntem o companie formata din adevarati profesionisti care va asigura eficienta in activitate, siguranta precum si un aspect estetic placut al zonei unde sunt amplasate aceste ferestre.

De asemenea, Arcom Glass este partenerul dumneavoastra de incredere, care va ofera solutii personalizate ce se pliaza perfect necesitatilor dumneavoastra. Producem ferestre de inalta calitate si va oferim servicii de montaj si asistenta tehnica oricand aveti nevoie de sfaturile noastre deosebit de eficiente. Aceasta fereastra antifoc vitrata cu profil aluminiu are o rezistenta ridicata la foc si fum si in acelasi timp, un design, deosebit de placut.

Ferestre antifoc- standarde ridicate de siguranta  

Aceste ferestre antifoc sunt solutii practice pentru separarea zonelor care ofera protectie ridicata si implicit siguranta marita. Sunt confectionate din aluminiu si au un grad inalt de rezistenta la temperaturi mari. De astfel, o fereastra antifoc este formata din vitralii rezistente la flacari si poate fi utilizata atat in interior cat si in exteriorul cladirilor.

Noi va oferim protectie antifoc si va garantam ca respectam cu precizie normele europene impuse de lege, In plus, aceste ferestre antifoc reprezinta solutia ideala pentru indeplinirea cerintelor din anumite zone unde focul ar putea face ravagii dezastroase. Aceste ferestre cu profil aluminiu sunt definite printr-o mare rezistenta la incendii. Profilul de aluminiu ofera o siguranta marita in timp ce vitrarea garanteaza protectie maxima. 

Ferestre antifoc- profil de aluminiu 

Alegeti modelul dorit de ferestre antifoc de la Arcom Glass si beneficiati de nenumaratele avantaje care vi le ofera. Acestea reprezinta solutia optima de protectie pentru spatii rezidentiale, comerciale sau industriale. Mai mult decat atat, structura rezistenta la foc face ca fereastra antifoc sa diminueze in mod considerabil pagubele produse in urma incendiilor.

Orice fereastra antifoc vitrata confectionata dintr-un profil de aluminiu este caracterizata prin vizibilitate si protectie la foc In momentul in care decideti sa va achizitionati o fereastra antifoc trebuie sa tineti cont de caracteristicile specifice care le fac inconfundabile. Sunt confectionate din materiale rezistente la foc, fum si temperaturi ridicate si confera siguranta si rezistenta in timp.

De asemenea, diminueaza in mod semnificativ pagubele rezultate in urma unui incendiu prin rezistenta la foc ridicata ceea ce le face deosebit de eficiente, indiferent de locul unde urmeaza a fi amplasate. In plus, aspectul exterior al acestor ferestre antifoc le face usor de integrat in orice spatiu arhitectural astfel ca o fereastra vitrata cu profil aluminiu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra si, totodata asigura o vizibilitate ridicata in interiorul cladirii. 

Domenii: Afaceri, Constructii

S.C. BLOOMBERG IT S.R.L

Noi cei de la Bloomberg IT ne consideram o agentie de publicitate inovativa, care doreste a oferii clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor. Scopul nostru este sa...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →