Festival de muzica techno la Sighisoara

Publicat pe 8 Iulie 2019
DAVA Festival revine cu a doua editie la finalul lunii August: 30.08-1.09.2019. Tineri din toata tara sunt asteptati sa petreaca un weekend plin de distractie si muzica electronica la Sighisoara.

Parca mai vibreaza si acum batrana fabrica de sticla de la prima editie a festivalului. Luminile si laserele parca mai brazdeaza cerul in timpul noptii. Parca se mai aude muzica electrizanta a lui Stefano Noferini, Simina Grigoriu, Wankelmut, Monkey Safari sau Stefan Biniak. Acum, fabrica de sticla din Sighisoara, construita în 1961, doarme, in asteptarea unei noi editii a festivalului DAVA. In luna August, isi va schimba iar „hainele” pentru doua zile de vibe-uri pozitive si muzica electronica.

Dupa o prima editie nebuna, festivalul DAVA revine cu forte proaspete si multe lucruri inedite. Fosta fabrica de sticla va gazdui si in acest an nume sonore precum Nick Warren, Fatima Hajji, Christian Smith, Matt Sassari, Spektre, dar si artisti romani, precum Nusha si Mahony; anuntandu-se multe alte surprize pana la data evenimentului.

Nepretentios, dar atractiv, eclectic si total neconventional. Asa se caracterizeaza primul festival de muzica electronica din orasul medieval Sighisoara. Inceput de niste tineri pasionati, festivalul promite sa promoveze muzica buna din industrie si tinerele talente. Cu ocazia aceasta, evenimentul plaseaza vechiul oras medieval pe harta evenimentelor destinate tinerilor, oferind o noua perspectiva asupra antitezei de nou si vechi.

___

Biletele incep de la 89 de RON si sunt disponibile pe website-ul evenimentului, festicket.com, livetickets.ro, ove.ro si iabilet.ro.

___

Eveniment sustinut de Burn Energy Drink si Soundmix

Domenii: Media, Lifestyle

DAVA Experience

DAVA Festival - the New Age Citadel - este primul festival de muzica electronica din orasul medieval Sighisoara, organizat intr-o fosta fabrica de sticla. Prima editie a avut loc in Septembrie...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →