Fii gata de vacanță cu ochelarii de soare de la Polaroid

Publicat pe 21 August 2018
Găsește în magazinele Optiblu perechea de ochelari Polaroid care îți completează cel mai bine stilul și pregătește-te de vacanță! Ai șansa să câștigi în fiecare săptămână câte un 1 city break pentru 2 persoane, în destinații precum: Roma, Atena, Milano, Berlin, Nisa, Budapesta, Viena, Bari și multe alte premii, constând în telefoane smartphone Samsung A5 (2017) sau Boxe Bluetooth.

Plimbă-te în această vară prin București cu metroul Polaroid și lasă-te inspirat de modelele de ochelari de soare pe care le găsești în opticile partenere! Pentru fiecare achiziție Polaroid poți câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, o excursie tip city break, un smartphone sau o boxă Bluetooth.

Campania de publicitate instalată de agenția EVIA MEDIA pe garniturile de metrou, îți garantează o experiență instantanee, în universul Polaroid. Acesta este singurul brand care îmbină stilul, design-ul deosebit și tehnologia lentilelor polaroizate de ultima generație, pentru a crea printre cei mai apreciați ochelari de soare din întreaga lume.

Pentru a te înscrie în campania “INSTANT EXPERIENCE cu POLAROID” lansată în această vară, este nevoie să cumperi o pereche de ochelari de soare Polaroid din magazinele participante și să te înscrii la tombolă. Concursul se desfășoară în perioada 02.07 – 26.08.2018.

Pentru mai multe detalii, aceeseaza www.instantexperience.ro.


EVIA BUSINESS SOLUTIONS SRL

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionalaEVIA MEDIA reprezinta o formula complexa de comunicare in zona de publicitate neconventionala, asigurand astfel toate serviciile...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →