Fii mai productiv: invata sa alegi scaune de birou ergonomice

Publicat pe 7 Mai 2019
Cauti scaune de birou? Atunci stii cu siguranta cat de importanta este pozitia corecta a coloanei vertebrale in timpul orelor de munca petrecute la birou. Afectiunile cronice ale coloanei vertebrale sunt strans influentate de pozitia inconfortabila pe care multi dintre noi o avem atunci cand suntem in fata unui device, atat in timpul liber, cat si in timpul orelor de munca.

 Alege din gama ergonomica de produse, cele mai bune scaune de birou care te vor tine departe de durerile de spate si de tot ceea ce inseamna disconfort

Chiar si pentru orele suplimentare mai putine decat timpul efectiv de munca petrecut la birou, un scaun potrivit este mai mult decat o necesitate.. Astfel, vei avea energie pe parcursul intregii zile, la birou.

Scaune de birou ergonomice: cele care tin la distanta afectiunile coloanei vertabrale

Pozitia incorecta la birou nu este o raritate, ci mai degraba un obicei ce se manifesta din ce in ce mai frecvent in jurul nostru. Pe masura ce tot mai multe profesii se desfasoara din fata unui calculator sau a unui alt tip de device, necesitatea de a aparea scaune de birou ergonomice s-a simtit tot mai stringent pe piata. De aceea, astazi exista numeroase variante de scaune de birou, sub o diversitate de forme si de materiale, in diferite nuante si culori, cu sau fara accesorii, menite sa intampine nevoile celor ce lucreaza in fata unui calculator la birou.

Potrivit unui studiu realizat de Sakineh Varmazyar designul scaunelor de birou bazat pe principii si norme ergonimice stimuleaza eficienta in lucru si calitatea educatiei, oferind elevilor si studentilor o postura sanatoasa si diminuand riscurile afectiunilor musculare sau osoase. Problemele si afectiunile cronice ale coloanei vertabrale pot fi astfel tinute la distanta, cu ajutorul gamei de scaune de birou care si-a propus tocmai acest scop: o pozitie confortabila.

Scaune de birou din diferite materiale de fabricatie: ai de unde sa alegi

Poti gasi astazi scaune de birou dupa dorintele tale. Cele mai comune, dar si mai apreciate, nu mai sunt acele scaune de birou din material textil (cum erau mai demult), ci mai degraba cele ce fac parte din gama de scaune de birou din piele. Zona moale pentru asezarea sezutului este un element esential, pe care trebuie sa il bifezi, fie ca alegi un model textil, fie unul din piele sau din imitatie de piele. De asemenea, zona spatarului trebuie sa permita circulatia corespunzatoare a aerului, pentru a preveni mentinerea umezelii. Dar design-ul nu este principalul element care face diferenta intre ofertele de scaune de birou, ci modul in care reusesc sa ofere confortul si pozitia corecta si conforabila. Tu alegi!

Scaune de birou cu rotile: inca in trend

Clasicele scaune de birou cu rotile au devenit astazi produse multifunctionale, care incorporeaza mai multe tipuri de accesorii pentru a sustine o pozitie corecta si confortabila a spatelui. Vei gasi scaune de birou cu rotile, care au inclus un suport lombar, manere pentru sustinerea bratelor, un spatar cu o forma curbata pentru a detensiona muschii spatelui, sau alte accesorii cu zone de sustinere a spatelui care vor face diferenta in privinta nivelului tau de confort. Aceste scaune de birou sunt cele mai populare astazi.

De unde cumperi scaune de birou?

Acum si de pe Internet, de la elvila.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine din industria pieselor de mobilier. Alege din gama elvila.ro cele mai bune scaune  de birou  aici care te tin departe de durerile spatelui.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →