Finanţare auto: Soluţii avantajoase pentru achiziţionarea maşinilor second hand

Publicat pe 6 Mai 2019
Dacă în trecut majoritatea şoferilor evitau să achiziţioneze maşini rulate, în prezent cererea pentru aceste modele continuă să crească. De la modele modeste şi până la gama de lux, maşinile second hand prezintă avantajul de a fi mai ieftine, aflându-se în stare excelentă de funcţionare. Şi, în plus, variantele de finanţare pentru achiziţionarea acestora reprezintă încă un motiv pentru a face o astfel de investiţie.

Auto rulate în credit - Ce trebuie să cunoască şoferii despre finanţarea maşinilor second hand

Odată luată decizia de a învesti într-un autoturism rulat, clienţii trebuie să cunoască toate detaliile înainte de achiziţie: informaţii privind starea maşinii de care sunt interesaţi, demersurile şi documentaţia necesare pentru achiziţie, respectiv variantele de finanţare pentru achiziţie, în special pentru persoanele care nu dispun de suma totală a maşinii, pentru a achita pe loc, integral.

Condiţiile preliminare pentru finanţarea auto se referă la câteva criterii de eligibilitate, uşor de îndeplinit de către solicitanţii acestui tip de produs financiar:

  1. solicitantul trebuie să aibă cetăţenie romană şi carte de identitate permanentă;
  2. modelul de maşină rulată care se doreşte a fi cumpărat a fost selectat.

Ulterior, mai sunt importante câteva aspecte, pe care este ideal ca solicitantul să le cunoască dinainte, pentru a facilita procesul de acordare a finanţării. De exemplu, în vederea deciziei de acordare a unor credite rapide de finanţare, Mogo Finance Group, efectuează evaluarea maşinii selectate de către client, pentru a afla valoarea de piaţă reală a acesteia. Astfel, prin intermediul acestui IFN, clienţii pot obţine împrumuturi de până la 80% din valoarea stabilită în urma evaluării.

O veste bună pentru cei care au nevoie de o forma de finanţare pentru auto rulate, credit, de exemplu, este faptul că inclusiv cererea de finanţare poate fi completată online şi, graţie explicaţiilor regăsite în paşii de urmat pentru bifarea tuturor detaliilor necesare, această etapă nu prezintă niciun fel de dificultate. Totodată, pe site-ul Mogo IFN este disponibil un calculator de rate care permite vizualizarea estimării plăţilor lunare pentru credite, conform contractului dorit: perioada contractuală este de până la 60 de luni, iar valorile acordate sunt de maxim 60.000 lei.

Amanet auto Bucureşti - Cel mai nou produs financiar pentru credite cu garanţie auto

Urgenţele financiare reprezintă un stres, mai ales când soluţiile nu se întrevăd. De aceea, creditul cu garanţie auto se adresează tuturor persoanelor care deţin un autoturism, au nevoie de împrumuturi şi sunt dispuse să garanteze cu acesta.

Avantajele acestui produs financiar sunt multiple, însă cel mai important pentru solicitanţi este faptul că maşina rămâne în folosinţă solicitantului, pe toată durata contractului de împrumut. Mai mult, pot accesa acest serviciu financiar chiar şi persoanele care figurează cu istoric negativ în Biroul de Credit.

Credite cu garanţie auto - Cum pot fi obţinuţi cei până la 60.000 lei acordat de Mogo IFN?

Nicicând nu a fost mai rapid şi simplu de accesat un împrumut, acordat chiar la scurt timp după înaintarea solicitării. Nu este nevoie decât de dovada unei surse de venit eligibile, autoturismul deţinut, selectarea preferinţelor privind suma şi perioada de rambursare şi completarea cererii tip, prezente pe site. Iar dacă răspunsul este pozitiv, solicitantul poate să preia suma aprobată din cea mai apropiată filiala sau prin transfer bancar, în contul pe care l-a comunicat IFN-ului.

Domenii: Auto, Finante-banci

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!