Finanteazi.ro - portalul care te invata cum sa iti administrezi banii

Publicat pe 23 Aprilie 2019
Conform unui numar destul de mare de studii, Romania sta foarte prost la capitolul educatie financiara iar acest lucru are slabe sanse de a se imbunatati, in conditiile in care informatiile despre finante pot fi insusite doar urmand un liceu economic sau o facultate de profil.

Pentru ca educatia financiara are o importanta uriasa in procesul de evolutie a unei societati, cei de la Finanteazi.ro au creat un portal prin care ii invata pe romani cum sa isi administreze banii.

Ce se poate invata pe Finanteazi.ro?

Cum se pot face bani pe internet. Internetul este o sursa uriasa de venit, care creste in volum de la moment la moment. Banii obtinuti online pot veni din surse extrem de diversificate, cum ar fi blogurile, vlogurile, afilierea sau programarea. Pe Finanteazi exista numeroase ghiduri care ii ajuta pe toti cei care doresc sa faca bani pe internet sa isi concretizeze dorintele cat mai repede si cat mai bine.

Care sunt avantajele si riscurile unor credite, dar si informatii despre ele. Foarte multi romani iau credite fara a sti cu exactitate cum sa le foloseasca. De cele mai multe ori, lipsa de informare se concretizeaza in imposibilitate de plata si probleme financiare mari. Pe Finanteazi.ro sunt oferite informatii clare despre modul in care trebuie sa fie administrate creditele, despre cele mai bune variante de creditare si modul in care pot fi restituite cat mai usor aceste imprumuturi.

Cum se investeste in bursa sau in criptomonede. Atat bursa de valori cat si criptomonedele au reusit sa genereze venituri uriase pentru cei care le-au inteles evolutia. O informare buna poate ajuta pe oricine sa castige bani din investitii, iar informatiile de pe finanteazi sunt cat se poate de utile si de relevante in acest sens.

Sfaturi utile pentru cei care iau startul in lumea afacerilor. Statisticile arata ca mai bine de 50% dintre cei care incep o afacere noua ajung sa dea faliment. Acest lucru este cauzat tot de o proasta administrare a finantelor. De cele mai multe ori, incepatorii din lumea afacerilor ar avea succes mult mai repede daca ar avea informatiile necesare la indemana. Tocmai de aceea, sectiunea de afaceri de pe finanteazi.ro propune tot felul de solutii si ofera sfaturi utile pentru toti cei care dezvolta o afacere.

Stiri diverse din lumea finantelor. O persoana de succes este o persoana informata. Lumea financiara este uriasa si are zilnic noutati ce merita sa fie analizate. Poate ca nu se gasesc toate aceste noutati pe finanteazi.ro, insa cele mai importante sunt, fara doar si poate, prezente si pot sa ii ajute pe toti cei care au bani investiti sau doresc sa investeasca.

Zi de zi, noi articole financiare apar pe acest site, oferind numeroase parghii de dezvoltare pentru cei care doresc sa castige mai multi bani. Tocmai de aceea, merita ca finanteazi.ro sa fie salvat in Bookmark si verificat cu frecventa, deoarece poate sa fie acel mic secret prin care se obtine succesul.


Pro Intersoft 2010 SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!