Firma de curatenie. O afacere profitabila ?

Publicat pe 17 Iulie 2020
Este profitabila o firma de curatenie ? Cei mai multi antreprenori ar considera ca este o afacere relativ simpla de manageriat cu investitii minimale, dar adevarul este undeva la mijloc. Da, investitiile in utilaje sunt minime, dar cheltuielile cu personalul si responsabilizarea lui fac din acest business o provocare.

Firma de curatenie. O afacere profitabila?

Firmele de curatenie de mult timp au castigat o popularitate extinsa. Ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie mai ales daca ai cumparat un apartament sau ai executat lucrari de reparatii. Daca iei in considerare ce pot face angajatii unei firme de curatenie din Bucuresti vei constata ca este mai convenabil sa apelezi la ei. Acum, serviciile unei firme de curatenie sunt folosite nu numai de persoanele cu venituri mari si de burlaci, ci si de familiile obisnuite. Un astfel de prestator de servicii ofera curatarea profesionala cu ajutorul echipamentelor specializate si a produselor de curatare. Cele mai solicitate servicii sunt cele de curatenie la domiciliu si curatenie birouri. Aici sunt incluse curatarea obisnuita saptamanala a mobilierului, a pardoselilor si a peretilor, precum si a instalatiilor sanitare. Specialistii pot fi solicitati ori de cate ori ai nevoie de igienizarea casei si a biroului, si de asemenea, poti face un contract pentru a veni o data, de doua ori pe saptamana in baza unui program prestabilit.

Curatenie la domiciliu

Serviciul de curatenie la domiciliu implica curatarea standard a tuturor camerelor, precum si spalarea balcoanelor, fatadelor, oglinzilor, corpurilor de iluminat si de protectie, ingrijirea plantelor, indepartarea petelor sau curatenia generala dupa reparatie, care implica eliminarea deseurilor de constructii, indepartarea prafului de constructie si a contaminantilor mari, curatarea cuprinzatoare a spatiilor, eliminarea urmelor mici de lucrari de reparatii si mirosuri neplacute.

Curatenie la domiciliu - Economii la produse de curatare

Pentru curatenia generala a casei, va trebui sa cheltui bani pentru produse de curatare pentru diferite suprafete (mobilier, podele, gresie), bureti, servetele, mopuri, perii si multe altele. Lucratorii unei firme de curatenie Bucuresti vin cu o gama larga de produse profesionale specifice pentru fiecare tip de suprafete, fara sa platesti nimic in plus.

Curatenie la domiciliu - O gama larga de servicii

Cel mai adesea, firmele de curatenie ofera o gama larga de servicii. Poti solicita servicii de curatare doar a unei singure camere, spre exemplu, dupa reparatii sau amenajari. De asemenea, poti solicita doar curatarea geamurilor, curatarea saptamanala umeda sau spalarea generala a bucatariei si a tuturor suprafetelor, precum si a baii.

Servicii de curatenie birouri

In componenta unei firme de curatenie birouri exista echipe de specialisti responsabili, cu cunostinte, instrumente moderne si echipamente pentru curatare profesionala 100%. Aceste echipe sunt capabile sa ofere servicii de curatenie birouri, curatenie case si apartamente, si chiar si pe un iaht in cel mai scurt timp posibil. Nu este usor sa gasesti timp si pentru curatenie, chiar daca ti-ar placea sa ai un birou care sa straluceasca de puritate. Adesea efortul tau se reduce la a sterge praful de pe birou si monitor, telefon si eventual de pe un dulap, insa rezultatul final nu e cel dorit. Pentru a scapa de munca grea si laborioasa poti transfera aceasta munca unei firme de curatenie profesionala. Este suficient sa folosesti o singura data serviciul unei astfel de firme, pentru a intelege importanta si valoarea sa.

Firme de curatenie – Avantaje

Exista cateva principii cheie care disting curatenia profesionala de curatenia conventionala. Angajatii unei firme de curatenie Bucuresti poseda informatii despre tehnologia de prelucrare a sute de tipuri de suprafete, cercetari in domeniul efectelor pe care le au produsele de curatenie profesionala asupra diferitelor tipuri de suprafete, controlul calitatii lucrarilor efectuate, evaluarea preliminara si recomandari pentru intretinere, utilizarea detergentilor si a produselor de curatare certificate exclusiv, care, de regula, nu se gasesc pe rafturile magazinelor de vanzare cu amanuntul, personal selectat cu un nivel crescut de cunostinte si abilitati in domeniul curateniei profesionale, prezenta unei varietati de echipamente de curatare, care pot face fata oricarei sarcini.

Firma de curatenie. O afacere profitabila?

Serviciile furnizate de angajatii unei firme de curatenie la domiciliu sau curatenie birouri pot fi solicitate o singura data, zilnic, saptamanal, lunar. Curatarea expresa iti va permite sa mentii atat casa, cat si biroul igienizate si mereu curate. Acest lucru este recomandabil, mai ales daca de obicei primesti vizite neanuntate, oaspeti, prieteni, rude. Acest tip de curatare dureaza aproximativ doua ore si include: indepartarea prafului de pe mobilier, lampi, tablouri, electrocasnice, calorifere; curatarea uscata a covoarelor cu un aspirator sau curatarea umeda cu un aspirator profesional; curatarea bailor si bucatariilor; eliminarea gunoiului; spalarea podelelor, usilor, peretilor, logiilor, balcoanelor, teraselor etc.

Curatenia intr-un birou ajuta la cresterea productivitatii, reduce numarul concediilor medicale si creeaza o impresie placuta a companiei tale in ochii clientilor si a potentialilor parteneri. Curatarea profunda este extrem de importanta, in special pentru persoanele care sufera de alergii. Acarienii sunt iubitori de locuri retrase, cum ar fi, canapele, dulapuri, covoare si dauneaza sanatatii si bunastarii generale. Excrementele lor cauzeaza adesea crize de alergii si astm, iar parul animalelor de companie provoaca, de asemenea, multe probleme. Cu ajutorul unei firme de curatenie poti conta pe o curatare completa si intensiva. Curatarea generala include proceduri standard, precum si spalarea geamurilor si a ramelor; indepartarea petelor persistente de pe mobilier, perdele; curatarea minutioasa a pardoselilor; lustruirea mobilierului; curatarea completa a bucatariei si a altor camere; dezinfectarea bailor si a bucatariilor. Angajatii unei firme de curatenie iti pot igieniza cu pricepere casa si biroul, cu produse si echipamente profesionale. Personalul firmei de curatenie la domiciliu sau curatenie birouri vine cu instrumentarul si produsele necesare pentru a termina in mod rapid si eficient curatenia, deoarece dispune de instrumente cu tehnologie avansata si te poate scapa de praf si bacterii.

Ingrijirea mobilierului si a pardoselilor: covoare, gresie, parchet

Murdaria nu strica doar aspectul tapiteriei, ci duce si la scurtarea perioadei de utilizare a mobilierului tapitat si a scaunelor de birou. Nu poti scapa de petele de grasime, petele de la cafea, soarele desenat de un copil cu un pix? Curatarea efectuata de firmele de curatenie te va ajuta sa eviti deteriorarea mobilierului. De asemenea, are capacitatea de a distruge microorganismele de la suprafata si din interiorul tapiteriei. Multumita multor ani de experienta, vor mentine si imbunatati starea mobilierului din orice tip de lemn, precum si tapiteria acestuia. Exista multe tipuri de materiale pentru pardoseli, fiecare fiind tratata diferit. Expertii unei firme de curatenie vor selecta agentii de curatare adecvati si vor intocmi programe de masuri preventive. Pentru a-ti face covoarele sa para noi, poti solicita curatarea profesionala o data la 6-12 luni.

Domenii: Afaceri

Dust Busters Reloaded

Compania Dust Busters este localizata in Bucuresti si ofera servicii de curatenie profesionala la un pret accesibil prin integrarea tehnologiei in activitatile zilnice de curatenie.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!