FirmeON.ro te ajută să deschizi o firmă digital și îți oferă consultanță inclusă timp de 1 lună după înființare

Publicat pe 19 Septembrie 2019
Pe lângă procesul simplu și rapid de înființare a unei firme, serviciile FirmeON.ro se diferențiază mai presus de toate prin calitatea serviciilor de consultanță oferite gratuit clienților, atât în timpul procesului de înființare cât și timp de o lună post-înființare.

Cu FirmeON.ro îți poți înființa o firmă rapid, de oriunde din România, fără să ai parte de stresul birocratic pe care o astfel de operațiune l-ar presupune în mod normal. Asta deoarece procesul de înființare oferit de FirmeON.ro este unul digital, care nu implică deplasări la ghișeu. Însă marele plus al serviciilor FirmeON.ro stă mai presus de toate în calitatea serviciilor de consultanță oferite gratuit clienților, atât în timpul procesului de înființare cât și timp de o lună post-înființare.

Ce înseamnă consultanță gratuită?

Sintagmele “consultanță gratuită” sau „consultanță inclusă” sunt folosite în mod abuziv și de cele mai multe ori incorect în România. Aproape toate firmele care prestează servicii de specialitate se mândresc cu faptul că oferă consultanță clienților. De prea puține ori însă această consultanță se concretizează în sfaturi concrete și punctuale, oferite din perspectiva unui specialist în domeniu. Practic, consultanța în România înseamnă, adesea, “îți răspund scurt la câteva întrebări iar dacă văd că te întinzi cu vorba îți sugerez să programăm o ședință de consultanță, evident contra cost”. 

Ce include consultanța oferită de FirmeON.ro? 

Pentru cei de la FirmeON.ro, consultanța înseamnă personalizarea discuției și a sfaturilor în funcție de nevoile clientului. Spre exemplu, o persoană care intenționează să înceapă o mică afacere dar nu știe ce tip de firmă să-și deschidă, va primi din partea consultantului FirmeON toate informațiile relevante despre ce presupune înființarea și administrarea unui SRL, respectiv înființarea unui PFA, ce taxe va plăti, ce obligații fiscale îi revin, și așa mai departe. Apoi, în funcție de obiectivele persoanei, consultantul îi va recomanda soluția cea mai potrivită. Totodată, atunci când vine momentul identificării obiectului de activitate, clienții FirmeON.ro sunt consiliați în legătură cu alegerea codurilor CAEN potrivite și autorizarea acestora în mod corespunzător.

După înființare urmează cea de-a doua etapă a consilierii, în care clienții sunt informați cu privire la obligațiile ce le revin în continuare, în funcție de specificul activității pe care o vor desfășura. Astfel, clientul și consultantul FirmeON.ro vor parcurge împreună o serie de aspecte, precum alegerea unui contabil, identificarea necesității achiziționării unei case de marcat, identificarea necesității obținerii unui cod intracomunitar de TVA sau a unui număr EORI, achiziționarea unui program de facturare, deschiderea contului de utilizator în SPV și depunerea Declarației Unice în cazul PFA-urilor, etc. În acest mod, clienții știu ce au de făcut și după înființarea firmei și pot porni cu dreptul pe drumul antreprenoriatului.

Avantajele colaborării cu FirmeON.ro 

Pe lângă procesul simplu, rapid și nebirocratic de înființare firmă, pe lângă consultanța inclusă atât în timpul cât și ulterior procesului de înființare, un alt mare avantaj al serviciilor oferite de FirmeON.ro este dat de tarifele corecte și transparente. Datorită sistemului digital extrem de bine implementat și optimizat, FirmeON.ro poate oferi servicii de cea mai înaltă calitate la o fracțiune din costul tradițional, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru cei la început de drum.

Totodată, FimeON.ro oferă și servicii post-înființare, tot la prețuri corecte, precum obținerea codului de TVA intracomunitar, obținerea numărului EORI, deschiderea contului de utilizator în SPV și depunerea Declarației Unice. Astfel, cei care colaborează cu firme din UE, fac import de produse, sau cei care înființează un PFA își pot pune la punct și aceste aspecte post-înființare.

FirmeON.ro oferă la acest moment cel mai complet și calitativ pachet de servicii din sfera înființărilor de firme. Grație sistemului digital, serviciile lor sunt oferite clienților de pe tot cuprinsul României, astfel încât poți beneficia și tu de ele, de oriunde te-ai afla.


Entity Lab SRL

FirmeON te ajută să înființezi sau să modifici o firmă online, în doar câteva zile, de oriunde din România. Serviciile oferite au la bază un sistem digital, astfel că înființarea sau modificarea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →