Focdeartificii.ro – o explozie de oferte pe final de an

Publicat pe 29 Noiembrie 2019
Compania Trust Fireworks, deținătoarea site-ului focdeartificii.ro, invită toți organizatorii de evenimente să asigure momente de excepție, cu adevărat spectaculoase, cu artificii, jeturi CO2 etc., așa cum se cade în cazul Crăciunului și a Revelionului 2020.

Companiile care organizează petrecerea de Crăciun pentru angajații lor dar și cluburile și centrele de evenimente sunt responsabile pentru reușita serii și pentru gradul de satisfacție a invitaților.

Concertele sau momentele muzicale ori momentele de premiere (pentru un an excepțional, a angajatului anului și alte contexte) au, la rândul lor, momente culminate care merită marcate.

Efecte speciale cu CO2 – pe parcursul evenimentului

Scena trebuie să transmită emoție către public, energie, vitalitate, gălăgie și trebuie să fie animată la nivel vizual, aici intrând în schemă jeturile CO2, adică acele jeturi care țâșnesc din podea la câțiva metri în aer.

Ele fac parte din suita de efecte speciale – în care se mai regăsesc fumul greu și aruncătoarele de flăcări – care se derulează pe parcursul evenimentului.

Acestea completează sau înlocuiesc parțial focurile de artificii care, de asemenea, sunt asigurate ca oferte în cadrul mai multor pachete de cei de la FocDeArtificii.

Jeturile cu CO2 (dioxid de carbon) sunt perfecte pentru a contribui la atmosfera memorabilă. Momentele de maximă intensitate a pieselor cântate de artiștii de pe scenă, fie acele momente mai vivace dintr-un speech al directorului ori momentul de countdown (10, 9, 8...) al MC-ului show-ului de Revelion.

Focul de artificii – moment culminant, memorabil

Artificiile au loc la finalul evenimentului sau în momentul lui culminant, cel puțin (ora 00:00, spre exemplu), și sunt comercializate de această firmă în pachete basic, premium, gold, piromuzical sau, cel mai elaborat, pachet artificii piromuzical lansat de pe ponton.

Întotdeauna se poate găsi ocazia de a modifica bugetul de eveniment sau de a suplimenta programul cu un element surpriză – fiindcă există soluții, adică artificii de interior, caz în care spectacolul pirotehnic va arăta total diferit față de ce se vede pe cer în mod obișnuit atunci când lumea aude de artificii.

Așadar, artificii de interior - inclusiv acestea se pot obține în mai multe moduri de pe Focdeartificii.ro. Sunt disponibile și artificii de zi, dar pentru acestea este cel mai indicat să fie făcută o vizită pe site.

Și dacă lucrurile sunt aranjate pe ce a mai rămas din 2019, atenție! Valentine’s Day (14 februarie 2020), Dragobetele (24 februarie 2020) și Ziua Femeii (8 martie 2020) trebuie organizate din timp. Aceste ocazii din februarie și martie par deja aproape. Poate că și sunt.

Focdeartificii.ro este locul din internet unde țâșnesc jeturile de CO2 și unde focul de artificii pare că nu se mai oprește și unde variază în înălțime, dinamism și culoare suficient de mult încât să fie o reală încântare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →