„Focus to Green Eco Life” susține startul curăţeniei de primăvară la Grădina Botanică

Publicat pe 22 Martie 2021
Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, vine in luna martie in intampinarea voluntarilor de la Gradina Botanica, din Bucuresti.

Gradina Botanica acoperă o suprafață de 17,5 hectare (inclusiv 4.000 m² de sere) și are peste 10.000 specii de plante. O astfel de diversitate are nevoie de atentie si ingrijire permanenta.

In perioada 13 – 21 martie 2021, sustinem tinerii voluntari care ajuta la activitati precum: greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor, tăierea lăstărișului și înlăturarea materialului vegetal strâns. Cum primavara si-a intrat deja in drepturi si natura nu asteapta, ci isi urmeaza cursul firesc de crestere, orice ajutor este bine venit si conteaza, pentru a ajuta natura si a ne bucura mai mult de ea.

Efortul depus cere o hidratare corecta, iar Aqua Carpatica a sustiut, cu apa necesara, voluntarii prezenti zilnic in aceata saptamana.

De ce in acest interval? Deoarece este marcat de doua zile importante pentru padure si pentru toate speciile de copaci ai Terrei. Data de 13 martie marcheaza Ziua Mondiala a Plantatiilor Forestiere, iar pe 21 martie celebram Ziua Internationala a Padurilor.

Dorim sa ajutam si sa fim mai aproape de copacii si vegetatia care formeaza padurea. Activitatile voluntarilor sprijina lucrarile zilnice derulate de biologii și inginerii de la Grădina Botanică în timpul săptămânii, ca o lucrare premergatoare Curateniei de Primavara, ce va incepe in luna aprilie.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

“Focus to Green-Eco-life” iti aduce si informatii interesante despre padure si despre speciile de copaci si plante care sustin viata pe Pamant si care se afla si in serele Gradinii Botanice din Bucuresti.

VIZIONEAZA: Mimoza (Mimosa pudica) – planta „timidă” , cu un incredibil reflex de apărare. Si plantele se mișcă, desi nu au picioare!


ASOCIATIA BUSINESS MEDIA CLUB

Asociatia Business Media Club  este conformă unui mediu în continuă schimbare, experimentat în a construi povesti frumoase și eficiente pentru consumatorii din ce în ce mai exigenți care vor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!