Foloseste tehnologia la birou pentru a salva timp si bani

Publicat pe 18 Mai 2018
Atunci cand ai o afacere si iti propui sa sconomisesti timp si bani, adoptarea tehnologiei te ajuta cel mai bine sa reusesti acest lucru. Procesele simplificate inseamna un necesar de personal cu mult diminuat. A permite angajatilor sa lucreze de acasa, gratie tehnologiei, ofera atat un beneficiu real acestora, cat si o flexibilitate mai mare a spatiului de la birou.

Inclusiv companiile mici au inteles ca investitia in tehnologie reprezinta un avantaj in mediul concurential.

Analizeaza oportunitatile tehnologice, ca de exemplu un soft de gestiune, inlocuirea serviciilor de hosting in favoarea Cloud-ului. Afla detalii din randurile de mai jos.

Automatizeaza acolo unde este posibil

Revolutia industriala ne-a aratat cat de mult automatizarea conduce la reducerea costurilor si cresterea productivitatii. Reflectoarele sunt puse pe sistemele software cunoscute sub denumirea SaaS (Software as a Service). Ele elimina necesitatea ca organizatiile sa instaleze si sa ruleze aplicatii pe computerele proprii, precum si licentierea, suportul software. 

Astfel, contabilitatea, facturarea, salarizarea pot fi gestionate cu un singur instrument, astfel incat se economiseste timp considerabil, dar si resurse valoroase pentru cresterea afacerii.

Muta infrastructura IT in Cloud

Indiferent ca esti medic stomatolog si ai un site simplu de prezentare sau un magazin online cu nenumarate produse listate si tranzactii desfasurate, ai nevoie de servere pentru a gazdui site-ul.

Software-ul pe care il utilizezi pentru gestionarea diferitelor aspecte ale afacerii tale, are de asemenea nevoie de servicii de gazduire. Totodata, trebuie sa pastrezi la loc sigur, intr-un singur loc, toate datele afacerii tale.

Daca inainte acest lucru era gestionat prin achizitia si gestionarea propriilor servere fizice, odata cu aparitia Cloud-ului ele au devenit istorie. Acest lucru a insemnat o economie semnificativa de bani.

Pe langa faptul ca este mult mai avantajos din punct de vedere financiar sa fie utilizat Cloud-ul, angajatii au posibilitatea sa lucreze de acasa. Tot ceea ce trebuie sa faca pentru a colabora cu colegii este sa se conecteze la platforma Cloud.

Organizeaza mai multe videoconferinte

Fiecare minut conteaza! Timpul inseamna bani, deci orice lucru care simplifica procesele businessului tau sunt utile, mai ales daca sunt mai rentabile decat alternativele existente. Astazi, dat fiind conditiile de trafic tot mai suparatoare, devine mult mai avantajos ca o intalnire desfasurata la sediu, sa aiba loc online, asadar o videoconferinta. Economisesti timp si energie, iar aplicatiile care permit ca aceste inalniri sa se desfasoare in mod eficient le ai cel mai probabil instalate (ca de exemplu Skype).

Foloseste webinariile pentru a-ti instrui angajatii

Pe masura ce afacerea creste, asadar si numarul anagajatilor, sesiunile de instruire devin tot mai dese, lucru care poate fi consumator de timp. O modalitate de a gestiona aceste sarcini este utilizarea seminariilor web.

Un webinar poate fi inregistrat si folosit data viitoare cand vei avea nevoie de o sesiune noua de instruire.

Pe langa economisirea timpului si a banilor, webinarul are caracteristici precum utilizarea sistemelor de vot, a sondajelor, slide-urilor. Toata lumea vede si aude in timp real ceea ce trainerul prezinta.

 Vremea post-it-urilor, a documentelor Excel a apus, tot mai multi manageri constientizeaza importanta utilizarii tehnologiei pentru a-si creste profitul, pentru a economisi timp si bani.

Domenii: Afaceri

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →