Foraje puturi apa Suceava - Apa cristialina din adancuri

Publicat pe 7 Iunie 2018
A fora apa este cu adevarat un mestesug pe care foarte putini il stapanesc cu adevarat.

O bogatie inestimabila cum este apa, poate fi scoasa la suprafata si oferita in dar vietii doar prin foraje  apa Suceava, care aduce acest element vital la suprafata, chiar si de la adancimi de 300 de metri.

Desi poate parea simplu, procedura de forare este foarte anevoioasa si necesita cunostinte solide, experienta si materiale de cea mai buna calitate pentru ca oamenii sa se bucure pe termen lung de apa curata din punct de vedere microbiologic si la presiunea si volumul dorite, in permanenta.

Servicii de forare a apei prin Nordgeofor

Inginerii companiei cu peste 7 ani de experienta, aproximativ 200 de proiecte realizate cu succes si peste 6.000 de metri forati, va stau la dispozitie in vederea identificarii si aplicarii celor mai bune solutii pentru dumnevoastra.

Specialistii în forarea apei se ocupa de analize, calcule si documentari la fata locului, pentru a adapta materialele si tehnicile de lucru, in functie de specificul solului, zonei georgrafice si altor date de natura geotehnica.

Foraje puturi apa Suceava se adreseaza tuturor consumatorilor, atat de natura casnica, cat si industriala. In functie de aceasta caracteristica, pentru lucrarile casnice se stabilesc diametre intre 150 si 311 mm, in timp ce lucrarile industriale necesita aproximativ 600 de cm in diametru, insa acesti parametri se modifica in functie de dorintele fiecarui client.

In ce consta procedura de forare a apei? 

Forarea puturilor cu apa se realizeaza prin procedee complexe, tinand cont in primul rand de specificul si duritatea solului respectiv. De asemenea, inginerii intocmesc fisa forajului, ce contine date concrete despre nivelul, debitul, temperatura si conductibilitate, si oferind recomandari de echipare si exploatare.

Odata datele geotehnice stabilite, si dorintele clientului adaptate acestora, se aleg materiale optime si se incepe procedura practica de forare. Pentru acestea, Nordgeofor pune la dispozitie utilaje de inalta tehnologie, capabile sa foreze in conditii de siguranta maxima orice tip de sol: pietris, roca, nisip, etc.

In functie de duritatea solului, exista doua tipuri de foraje:

-forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid (fezabil in soluri moi si de duritate medie, precum sunt pietrisurile sau argilele)

-forajul forajul cu ciocan de fund (potrivit pentru forare de puturi in soluri calcaroase, extrem de dure)

Foraje puturi apa Suceava dispun de specialisti care se deplaseaza in orice judet al tarii: foraje apa Maramures, foraje apa Satu-Mare, foraje apa Cluj, foraje apa Bistrita, Bihor, Mures, etc.

Care sunt costurile pentru forarea apei?

Costurile pentru puturi forate variaza in functie de mai multe criterii, si pot fi adaptate bugetului dumneavoastra. De exemplu, variaza in functie de adancimea dorita, de gradul de dificultate intampinat in procedeul de forare, de duritatea solului si de dimensiunile dorite ale putului.

Care sunt avantajele pentru foraje  apa Suceava?

Pe scurt, forarea apei prin puturi vine la pachet cu numeroase avantaje precum:

-acces nelimitat la apa gratuita

-apa potabila de cea mai buna calitate, fara impurtitati si cu analize microbiologice ce ofera rezultate de inalta calitate

-debit maxim 24 h/24

-dimensiuni variate ale tubulaturii si filtrelor, din care clientul poate alege

-lucrari de calitate, cu durata de viata extinsa

-apa curata din punct de vedere microbiologic

Pentru a fi consiliati corespunzator si indrumati catre cele mai eficiente solutii, dar si pentru lucrari de excetie, contactati specialistii foraje  apa Suceava, la:

Telefon: 0751-014-477

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →