Forțe noi în echipa forFITOUT

Publicat pe 25 Octombrie 2016
„Fiecare membru al unei echipe este ca o piesă importantă dintr-un tablou. Îmi doresc să completez corect și eficient imaginea business-ului forFITOUT și împreună să suprindem din ce în ce mai mult.” Așa sună venirea lui George Franț Alexandru în echipa forFITOUT - companie specializată în livrarea proiectelor la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, spațiilor hoteliere, comerciale și rezidențiale.

Astfel, începând cu luna aceasta firma își măreste echipa cu încă un membru important, oferind clienților servicii la cheie și integrate de office design.

George Franț Alexandru este noul Technical Manager ce va coordona echipa operațională și va asigura implementarea corectă a proiectelor de fit-out, precum și dezvoltarea rețelei de subcontractori și furnizori cheie.

Cu o experiență de peste 15 ani pe acesta piață a amenajărilor office în clădirile de clasa A și având o poziția importantă în corporația în care activa, George Franț Alexandru a ales să se alăture unei noi viziuni de a face business și să-și aducă aportul prin profesionalismul, energia pozitivă, implicarea și perfectionismul în latura sa profesională.

Întrebat fiind care îi sunt așteptările vis-a-vis de forFITOUT răspunsul acestuia a fost pe măsură: „Nu am în acest moment un plan, am o misiune: să mă alătur echipei, să dezvoltăm, să creăm și să creștem împreună iar în scurt timp vor veni și rezultatele” susține acesta.

Aria sa de expertiză este vastă și portofoliul său profesional se poate reduce la nume sonore pentru fitout-ul la cheie al spațiilor de birouri precum: BCR, Ideea Bank, Procredit, Jhonson& Jhonson, Marriot, Microsoft, Arval, Lafarge, Accenture, DBSchenker, Saint-Gobain, Unilever, Huawei, Generali, Upc, Unicredit Leasing și mulți alții.

George Franț este un adevărat personaj de care aveam nevoie în forFITOUT. Spun asta pentru ca palmaresul său și întreg background-ul construit în ani mulți de activitate ne propulsează spre perfecțiune. Asta îmi doresc să livrez tuturor clienților și am certitudinea că împreună cu echipa mea putem realiza acest lucru” susține Cezar Gămulescu – Managing Partner forFITOUT.

Așadar, piața amenajărilor interioare a spațiilor de birouri are nevoie de specialiști care să livreze proiecte pretențioase la cele mai înalte standarde și să le ofere clienților garanția unui proiect la cheie high-class.

Despre forFITOUT

forFITOUT  este o companie specializata în servicii la cheie de amenajare interioară a spațiilor de birouri, comerciale, hoteliere și industriale. Business-ul a fost fondat de Cezar Gămulescu în 2009 și este activ cu birou permanent în București.

Gama de servicii este variată şi acoperă zonele de proiectare şi design, până la execuţie de lucrări de design interior, instalaţii, management de proiect, soluţii speciale de finisaje sau chiar logistică şi relocare de companie.

Firma a finalizat anul 2015 cu o cifră de afaceri de peste 850.000 de Euro, în creștere cu 20% față de anul 2014 iar lista clientilor activi in 2015 si 2016 din România și din străinătate (Germania, Franța) cuprinde nume sonore precum: Starbucks, DB Schenker, Ford, Floreasca Tower, Ergo, Vaillant, Trident, Entrofine, Global Finance, Otter, Amring, Ceo Clubs Next Gen, Holcim, Ipsos, Euro Tower, Friesland Campina, More Stephens, Rominsolv, Pay Point, etc.

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.forfitout.ro

Contact media:

Andra Bîrlădeanu

PR

E-mail: andra.birladeanu@forfitout.ro

Telefon:0736368825

Website: www.forfitout.ro


SC.FORFITOUT.SRL

forFITOUT - companie specializata in servicii la cheie de amenajare interioara a spatiilor de birouri, comerciale, hoteliere, industriale si HORECA.Business-ul a fost fondat de Cezar Gamulescu in...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!