Forumul Green Logistica

Publicat pe 6 Octombrie 2017
TransLogistica EXPO, organizează vineri, 13 octombrie, începând cu ora 11.30, în sala de conferințe din Pavilionul C5, cea de a 3-a ediție a Forumului GREEN LOGISTICA.

Într-o perioadă în care se pune tot mai mult accent pe soluțiile "green", forumul GREEN LOGISTICA  aduce spre dezbatere, subiecte de interes atât pentru transportatori, deținători de flote, distribuitori sau comercianți, care să contribuie la gasirea unor soluții pentru problemele principalelor mijloace de transport și conectarea acestora: soluții de eficientizare stocuri; monitorizare flote sau siguranță trafic având ca scop final reducerea costurilor cât și a emisiilor de CO2.

Participanţii au ocazia să interacţioneze cu specialiști din transportul rutier si feroviar, canale de distribuție si specialisti IT. La panelul de discuții din prima parte a FORUMULUI vor lua cuvântul:

-  Valentin Dorobanțu, președinte Consiliu Director al OPSFPR - Transportul feroviar – Avantajele ecologice si economice

- Augustin Hagiu, președinte Adunarea Generală a Federaţiei Operatorilor Români de Transport, președinte Asociatia Romana de Combustibil Alternativ - Combustibilii alternativi sunt o soluție oportună pentru transportul rutier? 

-  Maria Cora Munteanu, secretar executiv, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România - Platformele comerciale sunt o soluție pentru eficientizarea rețelei de distribuție?  

În cea de a doua sesiune a forumului vor avea loc prezentări comerciale și studii de caz oferite de :  

  -Ana Surcel, Partner Manager & Marketing Project Manager, ORTEC CEE - Optimizează lumea – economisește bani fiind green!

  - Bogdan Lupu, Senior Manager Marketing & Communication, 123 CONTACT FORM – Eficientizare operațională în transport și logistică 

  - Sean O’Neil, presedinte, Idrive - Stilul de condus  în siguranța are efecte pozitive asupra costurilor operaționale ale transportului? 

   -Cristina Jalba, Project Manager, Trucks app Maponia – Maponia – co-pilotul ideal pentru șoferii de camioane 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ și se face pe baza de invitație care poate fi solicitată de pe site-ul www.translogistica.ro/invitation.

TransLogistica EXPO, 12-14 octombrie, cel mai amplu eveniment de transport si logistică din România, a ajuns la editia a 3-a. Pe lângă Forumul Green Logistica, expoziția mai găzduiște evenimente precum Romania Hub Logistic, TransLogistica CONNECT, Best Forklift Driver, Târgul de Joburi și Cariere sau GALA TransLogistica. 

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.translogistica.ro sau la telefon 0740227448.

Domenii: Auto, IT

Distinct Image SRL

Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale, cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi, specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →