Furnissa: mobilierul scolar de calitate

Publicat pe 1 Iulie 2020
Compania clujeana Furnissa fabrica si comercializeaza mobilier scolar de inalta calitate, bazandu-se pe standardele in vigoare si pe studiile ergonomice realizate impreuna cu specialisti in domeniu.

Un mediu scolar eficient este cel in care atat elevii, cat si profesorii beneficiaza de confort, siguranta si sustinere neclintita pentru educatie. De aceea, mobilierul scolar este un element foarte important. Compania clujeana Furnissa fabrica si comercializeaza mobilier scolar de inalta calitate, bazandu-se pe standardele in vigoare si pe studiile ergonomice realizate impreuna cu specialisti in domeniu.

Iata 5 piese de mobilier scolar pe care Furnissa le-a inclus in portofoliul sau:

    1. Banci scolare

Bancile scolare sunt cele mai importante piese de mobilier dintr-o clasa scolara. De aceea, Furnissa pune accent pe calitate, rezistenta si modularitate, realizandu-le in fabrica proprie urmand standardele impuse la nivel european. Astfel, in portofoliul companiei se regasesc atat banci de o persoana, cat si de doua persoane, fixe sau reglabile, ideale atat pentru salile dedicate unei anume grupe de varsta, cat si pentru cele in care se succed diferite clase.

    2. Scaune scolare

Pentru ca orele de studiu sa fie cat mai eficiente, este nevoie ca mobilierul sa fie unul confortabil si rezistent, croit pentru utilizare indelungata. Fie ca este vorba despre scaune fixe sau despre cele tip conferinta, sau fie ca ne referim la scaune de tip profesional, toate sunt realizate in fabrica proprie, din materiale premium.

    3. Catedre si scaune scolare

Nu doar confortul elevilor este foarte important in sala de clasa. Si profesorul are nevoie de un mediu ambiant profesional, pentru a-si putea desfasura cu maxim de eficienta. De aceea, Furnissa a curprins in catalogul de produse si catedre pentru profesor, cu blat si spatii de depozitare practice, in care pot fi tinute materialele didactice. Realizate in intregime din lemn sau cu suport metalic, acestea respecta normele de calitate si forma. In plus, vin cu mai multe variante de dimensiuni si configuratii, pentru a se potrivi perfect necesitatilor clasei si activitatii didactice specifice.

    4. Mobilier scolar pentru laboratoare

Activitatea scolara nu se limiteaza la sala de clasa obisnuita. Unitatile de invatamant moderne vin cu laboratoare dedicate. Fie ca este vorba despre laboratorul de chimie si fizica, despre cel artistic sau despre banci pentru laboratorul de informatica, Furnissa ofera solutii optime de dotare astfel incat sa ofere un spatiu cat mai eficient pentru invatare.

    5. Mobilier pentru vestiare

La fel de importanta ca deprinderea cunostintelor este si miscarea, iar ora de educatie fizica nu trebuie sa lipseasca din programa. Pentru o unitate de invatamant cat mai orientata spre elevi, Furnissa a realizat o serie de vestiare pentru sala de sport, in care elevii sa-si poata depozita bunurile si echipamentul. Pe langa acestea compania pune la dispozitie si diverse tipuri de dulapuri pentru depozitarea materialelor sportive, astfel ca este solutia perfecta pentru dotarea cu mobilier a intregii sali de sport, dintr-un singur loc.

In realizarea mobilierului, Furnissa si-a pus toata experienta dobandita peste ani. Aceasta, impreuna cu sprijinul normativelor si a specialistilor in domeniu, au facut ca mobilierul produs de compania clujeana sa fie recunoscut atat national, cat si international. Realizand piese de mobilier dedicate fiecarei sali si fiecarei activitati didactice in parte, compania reprezinta solutia optima pentru dotarea eficienta si in totalitate a unitatilor scolare.

Domenii: Afaceri

NETRING MEDIA SRL

Oferim strategii integrate de comunicare și marketing în online și în offline pentru compania dumneavoastră. Dezvoltăm planul tactic cu focus pe nevoile clienților pe ambele canale: pe cele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →