Fusion Arts și Palatul Noblesse prezintă prima expoziție de artă in Romania a artistei internaționale Alexandra Jicol

Publicat pe 13 Septembrie 2019
Palatul Noblesse și Agenția Fusion Arts vor găzdui expoziția Alexandrei Jicol, o artistă bine consacrată cu o expunere la nivel mondial. Expoziția de artă este intitulată: "Autour Du Monde, De La Source, De Retour A La Source" (În Jurul Lumii De La Sursă, Înapoi La Sursă "); „28 Art Project 2019”.

Artistul va prezenta un proiect de artă inspirat din călătoriile sale in jurul lumii, în mare parte din artele tradiționale ale Japoniei: SHODO (caligrafia japoneză), CHADO (ceremonia ceaiului), arta Kimonoului, peisajele japoneze, culori, cultură și spiritualitate. Lucrările de artă au ca suport WASHI, hârtia tradițională japoneză manuală fină, care este o opera de artă în sine.

O interpretare cazuala a ‘Shodo’ (caligrafia japoneză), un text scris inițial de artist în engleză și tradus în japoneză, este integrat în operele de artă, fiecare lucrare ducand la un cuvânt nou, o gândire, o poveste, interpretări stratificate și ramificații extinse ale gândurilor.

Opera este simbolică, subtilă în sensul ei, senzuală, dar îndrăzneață în culori, vizând transcenderea limitelor, întotdeauna. „Un subiect de interes constant îmi revine ca o obsesie: condiția umană și cum să definesc stările sufletești și atitudini prin culori și forme simple. Cum să merg mai adânc în ființa mea și in cea a altora, observând, simțind, filtrând prin mine însumi pentru a transfera acest lucru pe o pânză, hârtie sau altă fundație. „Ființa umană” - iată subiectul cel mai complex și cel mai pasionat, o căutare constantă în „cercetarea adevărului”. -Alexandra Jicol ©

Expozitia este sustinuta de Fusion Arts- Agentie de Arta si gazduita de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Expozitia va fi deschisa publicului in perioada 23-27 septembrie 2019, in intervalul 10:00- 18:00.

Pe data de 23 septembrie, expozitia se deschide cu un vernisaj

Fusion Arts este un concept creat in 2015 de catre Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, pornit din responsabilitate sociala in domeniul culturii, sub forma unei expozitii colective de amploare, organizata o data pe an. Anul acesta, Fusion Arts a devenit un proiect extins, complex, transformat in Agentie de Arta, care are ca scop identificarea si completarea portofoliului de artisti cu care se pot dezvolta parteneriate pe termen mediu si lung, prin colaborarea in proiectele de design interior al echipelor Studio InSIGN si Noblesse Interiors, primele branduri ale Noblesse Group International.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si www.fusionarts.ro pentru a fi la curent cu intregul calendar de evenimente 2019.

Fusion Arts este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: Noblesse Interiors, Studio inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Noblesse Academy.

Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste si leaga toate brandurile ce apartin companiei Noblesse Group International.

Noblesse Group International activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care aduc plus valoare stilului tau de viata.

Sediul companiei este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2014, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle si cultura din Europa.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →