Galeria Tiriac Collection ofera acces si transport gratuit elevilor claselor I-XII, in cadrul unor tururi organizate

Publicat pe 14 Aprilie 2016
Bucuresti, 14 aprilie 2016. Incepand cu luna aprilie 2016, elevii claselor I-XII beneficiaza de transport si acces gratuit la Tiriac Collection, in cadrul unor tururi organizate prin unitatile de invatamant de care acestia apartin. Tururile se vor desfasura de luni pana joi, in intervalul orar 10:00-16:00. Transportul va fi asigurat cu un autocar Mercedes Benz Tourismo RHD, cu o capacitate de 50 de locuri pe scaune.

Actiunea reprezinta un demers educativ, demarat la initiativa domnului Ion Tiriac, care are scopul de a consolida cunostintele copiilor si tinerilor cu privire la istoria automobilelor si, de asemenea, de a le oferi acestora oportunitatea de a descoperi pasiunea pentru domeniul auto.

In cadrul tururilor dedicate, coordonate de ghizii galeriei, elevii vor avea posibilitatea sa-si insuseasca detalii inedite despre modelele auto si moto de referinta in domeniu incluse in colectia domnului Ion Tiriac.  

Pentru o implementare eficienta a proiectului, primariile de sector din Bucuresti au primit instiintari oficiale care detaliaza initiativa, urmand ca acestea sa informeze scolile din zonele de care sunt responsabile. Pentru moment au raspuns solicitarii institutiile arondate sectoarelor 5 si 6. Sustinerea din partea autoritatilor este esentiala pentru reusita initiativei.  

Tiriac Collection, prima galerie auto personala deschisa in Romania, situata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor nr. 289, reuneste in permanenta peste 150 de modele emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-20:00. Costul biletului este de 15 lei pentru adulti si de 7,5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Copiii cu varsta de pana la 6 ani inclusiv beneficiaza de acces gratuit.

Domenii: Auto, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!