Gardenia Residence - cel mai nou concept imobiliar dezvoltat de către Gross & Gross Construct S.R.L. prin compania Meir Invest

Publicat pe 29 August 2017
Dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL anunță lansarea pe piata imobiliară clujeană a unui nou concept imobiliar modern, de tip german - Gardenia Residence - amplasat in zona Borhanci, Cluj-Napoca.

Dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL anunță lansarea pe piata imobiliară clujeană a unui nou concept imobiliar modern, de tip german - Gardenia Residence - amplasat in zona Borhanci, Cluj-Napoca.

Acest proiect este vândut în exclusivitate cu comision 0% de către agenția Welt Imobiliare.

Gardenia Residence se află la doar câteva minute de centrul oraşului Cluj-Napoca, în zona de vile a Borhanciului. Acest proiect se construieşte pe un teren de 21.000 mp şi se pregăteşte să devină o adevărată comunitate, în care locuitorii își vor regasi confortul, siguranța și modernitatea unei case la care au visat.

Îmbinând armonios 4 imobile cu 64 de apartamente, 28 de vile cu grădină, spaţii comerciale destinate serviciilor publice şi grădiniţă pentru copii, cu pasaje pietonale şi garaje subterane, toate acestea se integrează într-un mod plăcut cu împrejurimile, generând spaţii naturale ideale pentru promenadă.

Dezvoltatorul acestui proiect oferă gratuit viitorilor locuitori ai ansamblului un parc privat închis cu suprafaţa de 3600 mp. Acest ansamblu imobiliar este amenajat astfel încât să fie o oază de relaxare şi de bucurie atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici.

Imobilele din Gardenia Residence vor avea un regim de înălţime redus, S+P+2E+ER. Cele 4 imobile vor fi dotate cu lifturi silenţioase cu cabine şi uşi din inox. Intrarea în complex se va face pe un drum privat, dotat cu barieră.

Apartamentele cu 2 camere din Gardenia Residence au suprafeţe cuprinse între 52.00 mp

şi 63.89 mp, iar cele cu 3 camere, între 65.72 mp şi 97.59 mp. Întreaga suprafaţă a fost gândită pentru a fi utilizată la maximum, astfel că apartamentele au compartimentare open space, living cu bucătărie, plus unul sau două dormitoare. Fiecare apartament dispune de terase ale căror suprafeţe ajung până la 68 mp. Apartamentele vor conferi, pe lângă suprafaţa vastă a teraselor, panorame de neuitat asupra oraşului şi a împrejurimilor.

Pentru colectarea deșeurilor s-a optat pentru un sistem modern, discret, selectiv de platforme subterane conceput în Austria.

Membrii acestei adevărate comunităţi vor putea să se bucure de tot ceea ce oferă acest ansamblu la începutul anului 2018. Imobilele vor fi predate la stadiul de semifinisat, pregătite pentru a fi finisate după bunul gust şi exigenţa viitorilor locatari.

Gross & Gross Construct SRL

Compania Gross & Gross Construct a fost înfiinţată în anul 2002 de către un grup de dezvoltatori imobiliari din Israel, având o expertiză strategică de peste 30 de ani în acest domeniu si proiecte imobiliare pe piata locala si in Israel.

Welt Imobiliare SRL

Welt Imobiliare este o agenţie imobiliară din Cluj Napoca care activează cu succes pe piaţa de profil începând din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare şi-a câştigat încă de la începutul activităţii un bun renume, fiind azi o firma importantă şi respectată în Cluj Napoca.

Domenii: Imobiliare

S.C. Welt S.R.L

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata de profil incepand din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare si-a castigat inca...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →