Gardul electric de la Evolutiadan, o investitie inteleapta pentru ferma ta

Publicat pe 6 Ianuarie 2017
A avea o ferma pe care sa o administrezi cu siguranta nu este unul dintre cele mai usoare lucruri avand in vedere ca in mod constant trebuie sa investim in tot ceea ce inseamna modernizarea acesteia.

A avea o ferma pe care sa o administrezi cu siguranta nu este unul dintre cele mai usoare lucruri avand in vedere ca in mod constant trebuie sa investim in tot ceea ce inseamna modernizarea acesteia. Unul dintre cele mai problematice aspecte ale fermelor moderne sunt legate de modalitatea de protectie a acestora. Cu siguranta vrem ca ferma noastra sa fie mereu in siguranta avand in vedere ca de-a lungul timpului investim in acestea sume exorbitate de bani. Daca in trecut una dintre cele mai intelepte decizii in acest sens era alegerea unui gard din lemn, in vremurile actuale trebuie sa admitem ca acesta este departe de a mai fi eficient si modern in acelasi timp.

 Gardul electric este utilizat si la noi in tara de cativa ani, insa nu este la fel de larg raspandit cum este in tarile vestice unde acesta se utilizeaza deja cu succes de cateva decenii. Desi era initial o componenta destul de controversata, astazi gardul electric de la http://www.evolutiadan.ro/gard-electric pare sa reprezinte una dintre cele mai bune solutii pe care le avem atunci cand vrem sa ne protejam fermele in cel mai bun mod cu putinta. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le avem in momentul in care facem o astfel de alegere.

 Costul pare sa reprezinte unul dintre principalele impedimente pentru care nu alegem sa utilizam gard electric in cadrul unei ferme. Desi lemnul poate parea o optiune mult mai buna in ceea ce priveste costul, trebie sa luam in calcul faptul ca pe termen lung acest tip de gard necesita ingrijiri in mod constant, altminteri vom fi pusi in situatia de a-l inlocui complet. Gardul electric in schimb dispune de componente foarte rezistente, chiar si in cele mai extreme conditii de mediu, astfel ca e termen lung acesta reprezinta fara indoiala cea mai inteleapta decizie pe care o putem face in vederea sigurantei unei ferme.

 Gardul electric are ca si avantaj simultan faptul ca acesta nu vatameaza propriu-zis animalele care se regasesc in cadrul acestor ferme. Gardul electric emite socuri de o intensitate redusa, astfel ca animalele vor intelege in scurt timp ca nu le este permis sa paraseasca respectivul perimetru. Nu putem afirma insa acelasi lucru despre gardul din lemn insa sau din alte materiale care pot vatama propriu-zis animalele.

 Un alt avantaj este dat de faptul ca gardul electric poate fi amplasat cu usurinta oriunde avand in vedere ca acesta necesita un numar foarte redus de elemente spre deosebire de alte tipuri de gard. In plus, poate fi mutat dintr-un loc intr-altul fara prea mult efort.

 www.evolutiadan.ro este un magazin online care dispune de un portofoliu complex de produse de zootehnie, indispensabile pentru orice ferma moderna.

Domenii: Agricultura

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!