Gardul electric, metoda practica si accesibila de protectie pentru ferma ta

Publicat pe 10 Ianuarie 2019
Dezvoltarea unei afaceri bazate pe cresterea animalelor este fara doar si poate o idee care surade multor oameni avand in vedere ca acestea pot aduce venituri substantiale fermierilor. Fermele, indiferent de marimea lor sunt in general privite precum niste afaceri de familie foarte profitabile, mai ales in conditiile in care alegem sa investim in produse zoothenice de ultima generatie, care sa transforme administrarea unei astfel de afaceri intr-un lucru mau mai simplu.

Unul dintre aspectele cele mai importante cu privire la investitiile pe care le avem de facut in acest sens este protejarea eficienta a acestor ferme, lucruri care pentru foarte multi fermieri reprezinta agoniseala de o viata. Factorul financiar este de foarte multe ori unul limitativ, astfel ca optiunile noastre in acest sens sunt destul de restranse.

 Una dintre metodele cele mai comune si mai practice de protejare a fermelor este prin intermediul sistemului de gard electric. Gardul electric nu reprezinta o metoda de protectie a fermelor tocmai noua avand in vedere ca in tarile vestice acesta se utilizeaza de cateva decenii. Desi am putea spune ca este o metoda controversata, in realitate, gardu electric nu vatameaza absolut deloc animalele din cadrul fermelor protejate cu un astfel de sistem. Daca te afli in cautarea unui sistem cu garduri electrice, Expertscule.ro este un magazin care te intampina cu o varietate de oferte in acest sens.

Iata cateva motive pentru care gardul electric reprezinta o investitie cat se poate de inspirata pentru protejarea fermelor tale.

 Gardul electric nu presupune costuri ridicate.

 Spre deosebire de oricare dintre tipurile de garduri clasice existente, gardul electric este de departe unul dintre cele mai accesibile variante la care putem apela. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca gardul electric utilizeaza foarte putini stalpisori si cateva fire specifice, spre deosebire de alte garduri pline, care care necesita mult mai multi stalpi.

 Gardul electric este foarte usor de amplasat.

 Unul dintre cele mai importante avantaje ale gardului electric insa reiese din faptul ca acesta este foarte usor de amplasat pe orice tip de teren, oricat de denivelat ar fi. Acest lucru din pacate nu este posibil la gardurile clasice care ar arata de-a dreptul caraghios sau ar fi chiar imposibil de construit. Avand in vedere ca sistemul de gard electric foloseste un numar redus de stalpisori acest lucru il face mult mai usor de amplasat chiar si pe anumite portiuni denivelate.

 Gardul electric nu vatameaza in niciun fel animalele din cadrul fermei.

 Chiar daca gardul electric poate parea un produs destul de controversat avand in vedere modalitatea de functionare, cert este faptul ca in realitate acestea este departe de a reprezenta o amenintare pentru animalele aflate in cadrul fermei. Gardul electric emite socuri de o intensitate redusa, astfel incat sa dea de inteles animalelor faptul ca nu au voie sa paraseasca respectivul perimetru. Putem asadar vorbi despre un proces de educare al animalelor. In plus, gardul electric ofera si o protectie foarte buna impotrivita animalelor de prada.

Domenii: Constructii

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →