Garsoniere de închiriat în București – Ce ai de făcut când vrei să dai în chirie

Publicat pe 4 Decembrie 2020
Garsoniere de închiriat în București se caută în permanență. Iar dacă tu ai garsoniere de închiriat în București sau în țară, trebuie să fii foarte atent. Căci închirierea unei proprietăți este destul de riscantă în zilele noastre.

Pentru cei care caută garsoniere de închiriat în București, oferta este variată și stufoasă. Prin urmare, prețul este primul care face diferența. Căci cea mai ieftină garsonieră se închiriază de la 200 euro lunar. Iar prețul pentru garsoniere de închiriat în București crește direct proporțional cu zonele în care sunt amplasate și gradul de confort, precum și cu îmbunătățirile aduse.

De ce să ceri garanție pentru garsoniere de închiriat în București

Garanția este obligatorie în toate contractele de închiriere în străinătate. La noi, nu a fost considerată neapărat necesară, până în urmă cu ceva vreme. Acum, însă, mai toți cei care oferă garsoniere de închiriat în București o consideră un minimum de siguranță. Și asta pentru că nu sunt puțini cei care s-au trezit cu datorii după plecarea chiriașilor. Ba chiar au trebuit să renoveze locuințele închiriate.

În general, garanția reprezintă suma pentru chiriei pentru 2 – 3 luni. Iar chiriașul o plătește la semnarea contractului de închiriere. Dacă nu au fost cauzate daune, garanția i se restituie chiriașului la plecare. Totuși, bunurile puse la dispoziție de către proprietar valorează mult mai mult. Însă, pentru cei care își doresc chirie în București, este o modalitate de a fi responsabilizați.

Închiriezi pe cont propriu?

Mulți dintre proprietari preferă să își administreze singuri imobilele pentru chirie în București. Și nu doresc sprijin de specialitate nici pentru publicitate, nici pentru vizionarea imobilelor, nici pentru contractele de închiriere. Cumva este avantajos să nu apelezi la agenți imobiliari, dacă ai noțiuni temeinice privind legislația în vigoare.

Site-urile de publicitate imobiliară sunt de mare ajutor, pentru că îți poți promova imobilul profesional, fără efort. Numai că neplăcerile pot apărea la momentul vizionărilor. Căci niciodată nu poți să știi cine-ți va trece pragul. Iar tu, în calitate de proprietar, trebuie să știi cum să te comporți, în așa fel încât potențialul chiriaș să se simtă în largul său în prezența ta și ca acasă în locuința pe care o oferi spre închiriere.

Domenii: Imobiliare

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!