Gaseste inspiratia din orasul tau cu Cityscout

Publicat pe 15 Iulie 2016
Cityscout.ro este noua platforma online care adopta un stil original, pentru ca tu sa iti poti personaliza foarte usor iesirile in oras. Va trimitem la concerte, piese de teatru si locuri frumoase alese cu grija.

De multe ori ne gandim ca timpul trece prea repede, iar lucrurile care conteaza in viata noastra sunt puse on-hold. Asa ca ne-am gandit sa aducem o schimbare: in primul rand in noi insine, apoi in cei din jurul nostru. Vrem sa invatam din nou sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, sa ne dam timp pentru noi, pentru familie, pentru prieteni.  

Cityscout iti personalizeaza experienta cu ajutorul filtrelor de selectie #iescu, aducand in prim plan persoanele cu care vrei sa-ti petreci timpul liber.

Alege ce ti se potriveste si iesi cu jumatatea ta, cu prietenii, cu familia…sau de ce nu cu prietenul patruped. Iar daca nu ai idee unde vrei sa iesi, selectia “Suprinde-ma” iti vine in ajutor.

Evenimentele recomandate de Cityscout sunt atent selectionate, pentru ca tu sa te poti bucura de un concert, o piesa de teatru, o expozitie foto, sa poti participa la un curs de dezvoltare personala sau pur si simplu sa poti alege sa faci o fapta buna, prin voluntariat.

Gaseste inspiratia din orasul tau. Noi facem recomandarile. Tu iti scrii povestea.

CITYSCOUT – SELECTII URBANE BINE ALESE

www.cityscout.ro

Facebook Cityscout

Twitter Cityscout

Instagram Cityscout

Domenii: Lifestyle

SC Creative Brands Consulting SRL

Traieste momente de relaxare doar pentru tine, imparte dragostea cu jumatatea ta, alege distractia alaturi de prieteni sau petrece alaturi de familie! Si cand vrei sa faci o fapta buna, alege...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!