Găzduire SSD: Topul performanței pentru site-ul dumneavoastră

Publicat pe 21 Ianuarie 2021
Găzduirea SSD EdcNet este serviciul ideal conceput pentru cei cărora nu le place să fie mulțumiți și doresc să obțină performanțe ridicate de la un serviciu de găzduire. Performanța ridicată a discurilor SSD vă permite să aveți o soluție de ultimă oră.

PUTERE ȘI PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ: CARACTERISTICILE DISTINCTIVE ALE TEHNOLOGIEI SSD

Veți putea utiliza opțiunile disponibile, cum ar fi Clouflare CDN, UltraCache și PageSpeed, pentru a crește și mai mult viteza site-ului dvs.

Serviciile suplimentare, de fapt, fac găzduirea SSD și mai completă și mai competitivă, oferind o personalizare maximă pentru orice nevoie.

TEHNOLOGIA SSD HOSTING

  • cPanel

Panoul ușor și intuitiv pentru a vă gestiona site-ul, e-mailul, baza de date și multe alte funcții pe care le găsiți în cadrul găzduirii.

  • Site-ul dvs. cu 1 click!

Instalarea automată a CMS precum WordPress, Joomla, Prestashop și multe altele. Economisiți timp prețios pe care îl puteți dedica site-ului dvs. web.

  • SSL Să criptăm

Protocolul https este acum esențial pentru o navigare web sigură. Cu certificatul SSL gratuit Let’s Encrypt, vă puteți securiza site-ul și puteți crește vizibilitatea acestuia pe motoarele de căutare.

  • HTTP / 2

Protocolul HTTP2 are un dublu avantaj: încărcarea site-ului dvs. web va fi mai rapidă și va îmbunătăți indexarea SEO pe motoarele de căutare.

  • Discuri SSD pentru centru de date

Noile generații de discuri SSD incluse în profilurile de găzduire SSD Netsons îmbunătățesc în mod semnificativ afacerea dvs., sporind performanța și încărcarea site-ului dvs. web.

  • Performanță de top

Arhitectura sistemelor și rețelelor noastre a fost atent studiată pentru a vă oferi performanțe maxime.

Am folosit cea mai bună tehnologie pentru soluțiile noastre: stocare SSD, servere de ultimă generație, sisteme de cache și CDN-uri.

  • TIMP DE ACTIVARE A REȚELEI

Suntem fanatici Uptime. Monitorizăm toate serviciile intern și extern 24/7 la fiecare 60 de secunde datorită Pingdom, pentru a vă arăta transparență și corectitudine.

În caz de nevoie, inginerii noștri de sistem lucrează proactiv.

Folosim rețele de fibră redundante între ele pentru a oferi o redundanță maximă și o calitate a conexiunii.

Pentru mai multe informatii puteti opta pentru pachetul de gazduire web sau  servere dedicate .

Domenii: IT

Europa Data Center SRL

Societatea Europa Data Center SRL  isi desfasoara activitatea in principal  in domeniul comercializarii echipamentelor IT second hand si hosting la cel mai bun raport...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!