Gazduirea Web – 3 Aspecte importante pe care trebuie sa le stii despre acest serviciu

Publicat pe 11 Octombrie 2017
Intr-o era in care Internetul a devenit o componenta integrata a vietii de zi cu zi a unui om, este absolut firesc ca numarul magazinelor care se lanseaza in acest mediu sa se afle intr-o continua crestere. Internetul reprezinta la ora actuala un mediu cu foarte mare potential pentru comert avand in vedere ca din ce in ce mai multa lume alege comertul electronic in detrimentul celui clasic care a devenit destul de ineficient pentru lumea moderna in care traim.

Lansarea unui magazin online reprezinta o decizie cat se poate de inteleapta, dar care presupune desigur luarea unor numeroase decizii, care mai de care mai importante.

 Exista o serie de pasi pe care orice viitor administrator trebuie sa ii urmeze astfel incat sa aiba posibilitatea de a lansa un astfel de proiect online. Unul dintre cei mai importanti pasi in ceea ce priveste lansarea unui magazin online este reprezentat de alegerea unui serviciu de gazduire web, serviciu care conditioneaza existenta unui site web pe Internet. Un astfel de serviciu poate fi obtinut foarte usor de la companii de specialitate si de renume precum este si Gazduire. Iata asadar 3 aspecte importante pe care ar trebui sa le stii inainte de a opta pentru un serviciu de gazduire web pentru afacerea ta online.

 Serviciile de gazduire se regasesc sub forma de pachete.

 Indiferent de serviciile de gazduire ale carei companii urmeaza sa le alegeti, un lucru este cert si anume acela ca aceste servicii se regasesc dispuse sub forma de pachete, fiecare dintre acestea avand resurse diferite. Avand in vedere ca in situatia de fata se vorbeste despre o afacere online aflata la inceput de drum, un pachet de tip Starter de la Gazduire.ro este mai mult decat suficient pentru inceput. Odata ce numarul vizitatorilor creste, se poate opta desigur in orice moment pentru un upgrade al acestui pachet.

 Uptime-ul, un aspect demn de luat in calcul.

 Orice site web, pentru a putea exista trebuie stocat mai inainte de toate pe un server al unei companii de specialitate. Fiecare dintre aceste servere ar trebui sa functioneze in permanenta, insa apar diverse situatii in care aceste servere se pot defecta si necesita mentenanta. Uptime-ul reprezinta un indice care poate fi urmarit si care mentioneaza timpul exact cat un server a fost online si offline. Din motive cat se poate de evidente, este absolut esential sa se opteze pentru acele companii care reusesc sa garanteze un uptime minim de 99,9%. Un uptime situat sub acest procent poate insemna cateva minute sau chiar si ore in care server-ul nu este functional.

 Serviciile de suport, cheia unui magazin online de succes.

 Serviciile de suport joaca un rol deosebit de important pentru succesul unui magazin online avand in vedere ca problemele la nivel de gazduire web pot aparea spontan, astfel ca trebuie gasite solutii in cel mai scurt timp, motiv pentru care serviciile de suport ale companiei de gazduire trebuie sa fie la cele mai inalte standarde.

Domenii: Antreprenoriat

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →