Gemius, premiată trei ani la rând de IAB Europe Research

Publicat pe 24 Mai 2017
IAB Europe Research a premiat și anul acesta compania Gemius pentru o nouă tehnologie online. Proiectul câștigător este gemiusAdReal la categoria “Măsurarea audienței online”. Industria online din România beneficiază deja de rezultatele singurului studiu care analizează întreaga piață de publicitate online.

AdReal este cel mai nou studiu Gemius și oferă informații complete despre toate tipurile de reclame și website-uri (include și rețele de socializare & motoare de căutare). Pentru publisheri, agenții și advertiser AdReal oferă soluția completă în analizarea strategiilor de marketing ale competitorilor. Produsul este deja disponibil în Polonia, România, Ucraina, Rusia și Germania. În România, printre cei care se bucură deja de beneficiile tehnologiei AdReal se numără: Starcom, Conversion, Mindshare, Fashion Days, MedLife, Heineken, Unilever, OLX, Ringier, ARBOMedia și Republica.

“Ne mândrim cu acest premiu și ne bucurăm să știm că tehnologia dezvoltată de Gemius este recunoscută din nou la nivel internațional. De asemenea, suntem fericiți să știm că tehnologia gemiusAdReal a fost atât de bine primită de industria online”, a declarat Piotr Ejdys, CEO Gemius.  

Câștigătorii au fost anunțați pe 23 mai în Amsterdam la conferința Interact 2017. Juriul a fost format din experți în cercetarea online: Nick Hiddleston (ZenithOptimedia), Pierpaolo Guidi (Subito), Agnieszka Hoffmann (Millward Brown), Chechu Lasheras (PRISA), Tony Evans (Facebook), și PawełKolenda (IAB Poland, IAB Europe). 

Tehnologia Gemius a fost recunoscută de mai multe ori de către IAB Europe Research. În 2016 compania a câștigat trofeul pentru metodologia de măsurare a audienței - Overnight (date de audiență zilnice), iar în 2015 Gemius a luat premiul pentru cel mai bun proiect de cercetare din Europa – Behavioral Panel Synthesis, soluția care oferă publisherilor posibilitatea de a afla ce reach au pe fiecare tip de dispozitiv în parte.  

Echipa Gemius vă așteaptă cu mai multe detalii despre AdReal la adresa: contact@gemius.ro  

Gemius: tehnologie online prezenta in 35 de tari. gemiusAudience* - audienta completa online; gemiusDirectEffect – 3rd party adserver dedicat advertiserilor si agentiilor de media; AdOcean - best 1st party adserver; gemiusProfileEffect, gemiusProfile - post-campaign si website profiling; gemiusPrism – web analytics tool; gemiusHeatMap – page analytics; gemiusReccomend – ecommerce recommendation engine; 

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!