GeniusPos – soft-ul pentru restaurant care aduce zeci de avantaje afacerii tale

Publicat pe 11 Octombrie 2017
Afacerile de tip Horeca se regasesc astazi intr-un numar impresionant de mare si par sa reprezinte idei de afaceri foarte profitabile, mai ales in situatia in care acestea reusesc in timp sa aiba o baza solida de clienti. Restaurantele reprezinta locatii cu totul si cu totul speciale unde oamenii aleg in general sa petreaca timp de calitate alaturi de familie si prieteni, motiv pentru care este foarte important ca acestia sa se simta intotdeauna tratati cu ospitalitate si cu servicii de cea mai inalta calitate.

Administrarea unui restaurant este in conditiile actuale un lucru destul de dificil avand in vedere ca in general clientii asteapta nu doar servicii de calitate, ci si livrate intotdeauna la timp.

 Una dintre cele mai pronuntate necesitati ale unui restaurant modern este existenta unui soft de gestiune care sa permita o administrare mult mai facila. In acest sens a fost creat si GeniusPos, un soft pentru restaurant care aduce acestor afaceri o varietate de beneficii in ceea ce priveste administrarea. GeniusPos este un soft pentru restaurant care practic aduce o serie de avantaje importante domeniului Horeca, acolo unde calitatea serviciilor si promptitudinea joaca un rol foarte important. Iata asadar cateva dintre cele mai bine conturate avantaje ale utilizarii acestui soft in intreprinderea ta.

 Usor de configurat in orice restaurant.

 Configurararea unui astfel de soft poate parea intr-o prima etapa un lucru care nu este foarte usor de realizat, insa aceasta nu este si situatia GeniusPos dat fiind faptul ca acest soft este foarte usor de configurat si adaptat in functie de modul in care sunt dispuse mesele in cadrul restaurantului. In acest fel, va fi mult mai simplu de identificat masa de la care se plaseaza o comanda sau de unde se solicita un bon fiscal. Acest lucru reduce totodata si mult din timpul de asteptare al unui client, lucru care nu este pe placul clientilor si care de multe ori ii tine departe de anumite restaurante.

 Permite obtinerea unor rapoarte detaliate.

 Avand in vedere faptul ca GeniusPos este mai mult decat un simplu soft pentru restaurante, acesta mai dispune in acelasi timp de o functie deosebit de parctica si anume faptul ca permite obtinerea unor rapoarte detaliate cu privire la activitatea si performantele atinse de catre angajati pe o perioada determinata de timp. De ce este important acest lucru? Pentru ca permite o mai buna analiza a aspectelor care necesita o imbunatatire in viitor.

 Permite o identificare mult mai simpla a produselor.

 Identificarea produselor in cadrul unui astfel de soft este in general un lucru destul de dificil avand in vedere ca este vorba dspre un numar destul de mare de produse din diverse categorii. GeniusPos este unul dintre soft-urile prin care s-a reusit o grupare inteligenta a produselor pe categorii si subcategorii, ceea ce transforma identificarea tuturor produselor intr-o actiune mult mai simpla. Acest lucru este avantajos atat pentru ospatari, cat si pentru clienti care vor primi intotdeauna serviciile la timp.

Domenii: Antreprenoriat

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →