GestSEL, software de gestiune care iti ofera date in timp real despre afacerea ta

Publicat pe 14 Mai 2019
Procesul de digitalizare a companiilor romanesti se afla in plina desfasurare. Potrivit studiului “Barometrul digitalizarii 2018”, 47% dintre companii sustin ca digitalizarea a avut un impact mare asupra activitatii pe care o desfasoara si a modelului de business pe care il utilizeaza, iar 81% dintre companiile participante se declara increzatoare in acest proces.

Printre efectele aduse de digitalizare, companiile mentioneaza cresterea eficientei operationale, imbunatatirea procesului decizional multumita analizei de date, simplificarea proceselor si imbunatatirea avantajului competitiv.  

Pentru ca afacerea ta sa devina si mai ales sa ramana una competitiva, sa atraga clienti si sa-si atinga obiectivele financiare pe termen mediu si lung, este nevoie sa apelezi la digitalizare atat pentru optimizarea proceselor, cat si pentru eficientizarea activitatii de zi cu zi. Un soft de gestiune este un instrument extrem de valoros in procesul de digitalizare, pentru ca el iti furnizeaza in timp real evidenta stocurilor produselor tale, indiferent ca detii un depozit, un magazin, sau esti un producator.

Compania SelectSOFT dezvolta de peste 14 ani solutii informatice complexe, in diverse domenii de activitate, pe baza tehnologiei client-server si servere de baze de date (MS-SQL Server).

Programul GestSEL - Gestiune stocuri, creat de SelectSOFT reprezinta o solutie moderna destinata societatilor din domeniul comertului cu ridicata, indiferent de marimea acestora. Acest program de gestiune este usor de utilizat si foarte flexibil, transformand gestionarea unui depozit intr-o operatiune simpla si eficienta, permitandu-ti sa iti cresti afacerea prin optimizarea proceselor, eficientizarea costurilor, diminuarea timpului de generare a rapoartelor si de analiza a datelor.

GestSEL iti ofera numeroase avantaje: o evidenta clara a stocurilor de produse, emiterea cu usurinta a documentelor de vanzare, generarea rapida a documentelor contabile si transferarea datelor in aplicatii de contabilitate financiara cum ar fi SAGA, Ciel, WinMENTOR sau Softerom, efectuarea inventarelor, vizualizarea produselor care se apropie de termenul de expirare. Totodata, vei economisi timp, pentru ca unele procese de gestiune, cum ar fi datele de identificare a clientilor si a furnizorilor online, vor fi complet automatizate.

In plus, cu modulul GestSEL – Mobile Manager, ai in orice moment controlul asupra afacerii tale. Aceasta aplicatie integrata cu software-ul de gestiune GestSEL - Gestiune stocuri iti ofera in timp real date despre afacerea ta, indiferent unde te-ai afla, pe smartphone sau tableta. Mai mult decat atat, poti pastra legatura cu partenerii tai oricand si oriunde, gratie optiunilor de trimitere a e-mailurilor si vizualizarii bazei de date a acestora.

Viteza si siguranta datelor furnizate de sistemul Microsoft SQL Server iti permit, printre altele, sa vizualizezi incasarile, vanzarile, receptiile, documentele de vanzare, stocul si istoricul acestuia.

In epoca digitalizarii si a mobilitatii, unele decizii de business trebuie luate rapid si mai ales pe baza unor informatii complete, corecte si actualizate. GestSEL - Gestiune stocuri iti ofera un avantaj competitiv punandu-ti la dispozitie toate aceste date chiar si atunci cand nu te afli la birou.

Compania SelectSOFT iti pune la dispozitie si o varianta demo gratuita a softului de gestiune, astfel incat sa poti descoperi toate avantajele pe care le ofera.

Domenii: Afaceri

Harpoon Marketing SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →