Ghete pentru sezonul rece

Publicat pe 22 Noiembrie 2018
Cum sezonul cald a trecut, stii ceea ce urmeaza. Va trebui sa incepi sa scoti garderoba pentru sezonul rece, si sa dai iama prin magazine in cautare de reduceri ghete copii.

Cum sezonul cald a trecut, stii ceea ce urmeaza. Va trebui sa incepi sa scoti garderoba pentru sezonul rece, si sa dai iama prin magazine in cautare de reduceri ghete copii. Mai ales ca acum incepe sa apara incaltamintea de sezon, reducerile vor fi foarte mari. Atunci cand vine vorba de a cumpara incaltaminte penru copii lucrurile pot parea simple, insa nu sunt deloc asa de usoare. Si nu ne referim doar la faptul ca cei mici nu au rabdare sa mearga prin magazine si sa probleze diferite pereche de incaltminte ci si raportat la faptul ca parintii trebuie sa acorde mare atentie la ceea ce aleg, deoarece fiecare pereche de incaltaminte necesita atentie sportita, astfel incat piciorul celui mic, care este in continua crestere, sa fie protejat corespunzator. Si asta pentru ca una este sa achizitionezi ghete pentru un copil in crestere si alta este sa cumperi ghete pentru tine, care stii exact ce numar porti.

 Iata cateva criterii de care sa tii cont tunci cand mergi cu cel mic la cumparaturi:

• Nu trebuie niciodata sa iei ghete prea mari sau prea mici, trebuie sa te asiguri ca ai cumparat marimea potrivita. Nu te baza pe principiul lui “ii creste piciorul” sau “nu este prea mic”. Risti sa ii strici conformatia piciorului.

• Talpa interioara a unei perechi de ghete trebuie sa fie cu 0,5 – 1 cm mai lunga decat talpa piciorului copilului, si aici ne refern la talpa masurata de la calcai pana la degetul cel mare. Acest lucru este valabil pentru orice tip de incaltaminte pe care decizi sa o cumperi pentru cei mici.

• Nu imprumuta niciodata o pereche de ghete goretex copii de la unul la altul, asta pentru ca niciodata doua perechi de picioare nu vor fi la fel. Nici macar in cazul gemenilor.

• Achizitioneaza ghete realizate din captuseli naturale, de preferabil piele, si curata-le astfel incat sa se pastreze pielea moale si supla.

• Nu usca niciodata o pereche de ghete in apropierea surselor de caldura. Lasa-le sa se usuce in mod natural, intr-o incapere incalzita si aerisita.

 Orice parinte stie ca nu este usor sa cumperi incaltaminte pentru un copil, deoarece trebuie sa fii atent la multe criterii. In plus, atat in magazinele locale, cat si in cele online, exista o gama foarte vasta si variata de incaltaminte pentru copii, de la cizme si pana la adidasi, inclusiv ghete pentru copii.

 Asadar nu uita ca incaltamintea perfecta pentru copilul tau trebuie sa prezinte urmatoarele avantaje:

• Comfort. Pielea naturala se recomanda deoarece permite piciorului sa respire.

• Flexibilitate, pentru ca folosim talpi usoare si flexibile. Talpile trebuie sa fie flexibile si usoare pentru a proteja mersul copiilor de pietreleau denivelari.

• Talonet evidentiat, nu supradimensionat. Talonetul are rolul de a sustine bolta piciorului, urmarind linia naturala a acstuia.

• Sustinerea gleznei. Desi glezna nu trebuie sa fie fixata in mod normal, ea trebuie sustinuta. Picioarele au tendinta sa derapeze in lateral, mai ales daca copilul alearga. Aceasta poate duce la accidente.

• Deschidere ampla, pentru a putea fi incaltati cu usurinta. Cei mici au foarte multa energie, asa ca nu prea stau nemiscati mult timp. De aceea au nevoie de incaltaminte cu o deschidere ampla.

• Calitatea. Nu uitati ca o pereche de incaltaminte ieftina nu este mereu de cea mai buna calitate, asa cum nici una foarte scumpa nu inseamna ca indeplineste toate criteriile mai sus mentionate.


SC SELES ON-LINE PROJECT SRL

Simbolul grafic, o pană de scris alături de o călimară de cerneală, descriu cel mai bine ramura de servicii care ne definesc şi pe care suntem specializați – Pro Digital Media îşi are competenţele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →