Ghid de supravietuire la scoala de soferi...

Publicat pe 19 Noiembrie 2016
Etapele pe care trebuie sa le parcurgeti o data cu inscrierea la scoala de soferi

Cu siguranta daca v-ati inscris la scoala de soferi nu prea aveti idee cum o sa descurga lucrurile mai ales daca pana acum nu v-ati mai confruntat cu o astfel de institutie. Asadar pentru a putea sa obtineti permisul de conducere trebuie sa ,,supravietuiti” la trei etape: scoala de soferi, examenul de la sala si examenul de traseu.

 La scoala de soferi veti primi toate informatiile necesare dar ceea ce trebuie sa aveti in vedere este sa va asigurati ca la final va fi foarte important cat de mult ati invatat si cat de bine v-ati pregatit pentru examen.

 Dar haideti sa trecem in revista ce se intampla din momentul in care decideti sa va inscrieti la scoala de soferi. O sa aveti nevoie in primul rand de 3 lucruri: de buletinul sau cartea de identitate in original si copie, formularul de inscriere la scoala de soferi si taxa de scolarizare. Pe parcurs veti mai avea nevoie de niste documente dar acelea se vor adauga la dosar in functie de necesitati.

 Urmeaza sa va alegeti instructorul auto in functie de cum considerati ca este mai bine pentru dumneavoastra. Evitati sa alegeti un instructor privat pentru orele de conducere intrucat scoala de soferi nu agreeaza colaborarile cu terte persoane iar dumneavoastra s-ar putea sa nu va puteti inscrie la examen din aceasta cauza. Este de preferat sa cunoasteti inca de dinainte toate detaliile despre scoala de soferi pe care doriti sa urmati incepand de la conditiile pe care vi le poate asigura pana la instructorul cu care urmeaza sa efectuati orele de conducere.

 Un instructor privat poate sa va ia banii numai in scopul de a efectua orele de conducere prin a-si face propriile comisioane prin oras, astfel devenind un fel de taximetrist care plateste pasagerul. In schimb, un instructor autorizat de la scoala de soferi se va concentra asupra orelor de conducere si va invata tot ce trebuie sa stiti pentru examen.

 Parcurgerea teoriei si a chestionarelor un aspect mai mult decat important

 In tot acest timp nu trebuie sa pierdeti vremea ci sa incepeti sa rezolvati cat mai multe chestionare auto intrucat numai asa le veti putea stapani dar sa si va acomodati cu ele. Examenul de la sala se da pe calculator prin intermediul unei aplicatii foarte bine puse la punct si tocmai de aceea este recomandat sa le parcurgeti cel putin o data.

 Fiecare chestionar este compul dintr-un set de 26 de intrebari din care corecte trebuie sa fie 22, daca ati gresit 5 intrebari atunci veti fi declarat respins de catre aplicatie iar testul se finalizeaza in acest punct.

 Scoala de soferi va pune la dispozitie toate materialele de studiu necesare dar si o buna pregatire practica alaturi de instructori autorizati si experimentati in domeniul sofatului. Pentru a afla informatii dar si pentru a contacta scoala de soferi Drive School nu trebuie decat sa accesati site-ul www.driveschool.ro.

DIRECTOR: Nicu Comandatu

Domenii: Auto

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!