Ghid pentru proiecte de cusut cu pene

Publicat pe 24 Iunie 2020
Muzicaluri, recitaluri de dans, festivaluri, carnavale și convenții sunt doar câteva dintre numeroasele activitați în care costumele sunt potrivite. Penele, pe bună dreptate, sunt adesea o alegere populară, fie ca punct focal, fie ca și podoabă pentru piese de costum. Acestea pot crea o senzație capricioasă, pot adăuga o notă sofisticată sau pot face o declarație îndrăzneață! În continuare vă prezentăm cele mai populare tipuri de pene de costum și vă oferim un pic de inspirație pentru următoarea dumneavoastra încercare de costum, fie că este vorba despre o convenție comică, Halloween sau chiar o piesă de școală!

Pene pe bandă:

Banda cu pene este poate cea mai ușoară modalitate de a adăuga pene în îmbrăcăminte sau piese și accesorii! Sunt fâșii de pene cusute pe o panglică de coordonare și creează o aplicație fără dificultăți atunci când trebuie să adăugați o cantitate densă de pene pe piesa ta de costum. Benzile cu pene sunt utilizate în mod obișnuit pentru a alinia marginile îmbrăcămintei, pentru a crea coafuri sau piese de cap. Deasemenea, banda cu pene este ideală la acoperirea hainelor sau a poșetelor în pene, deoarece fâșiile pot fi stratificate pentru a acoperi zone întregi! Din moment ce penele sunt deja cusute într-o bandă completă pentru tine, nuanțele pot economisi mult timp și energie. Cu atât de multe tipuri de ornamente, puteți crea o mulțime de costume uimitoare!

Pene de cocoș:

Datorită aspectului fin și rigidității, penele de cocoș sunt o altă alegere populară pentru costume. Acestea vin în nenumărate culori, precum și înțepate sau cusute în benzi și sunt utilizate cel mai frecvent pentru piese de purtat pe cap, costume de carnaval, aripi și piese pentru umeri sau guler

Pene de struț:

Eleganța penelor de struț poate fi admirată în hainele și accesoriile de astăzi, precum și în cele din trecut! Cu puful moale al penelor și o senzație delicată, au fost populare în anii 1920 și chiar încă din epoca renașterii (folosite de nobili pentru a semnifica averea), ceea ce le face perfecte pentru costume istorice, pentru piese, convenții sau târguri! Așadar, dacă creați un costum sau o ținută în stil victorian sau elisabetan, penele de struț sunt o alegere frumoasă! Există o mulțime de culori disponibile și sunt, de asemenea, utilizate pentru carnaval, burlesque și modele exclusiviste.

În general, acestea sunt doar câteva tipuri de pene care pot fi utilizate pentru costume! Deveniți la fel de creativ pe cât doriți folosind orice fel de pene, indiferent dacă sunt colorate în culori vii sau nuanțe naturale, există atât de multe tipuri cu care să creați. La merceria online Del-Cucito.ro găsești inclusiv pene de porumbel, pene de lebădă și pene de gâscă!

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →